Medlemsfordele

'DILF aktuelt'

Som studerende modtager du medlemsbladet 'DILF aktuelt' i en online-version ca. 6 gange årligt. Bladet sætter fokus på forskellige temaer og kan både indeholde danske og internationale artikler med både praktisk, teoretisk og konceptuelt indhold.

DILFs nyhedsbrev

Hver fredag modtager alle DILFs medlemmer vores faglige nyhedsbrev, som indeholder nogle af de mest interessante artikler fra både ind- og udland, udgivet inden for den seneste uges tid. Nyhedsbrevet er en rigtig god mulighed for at holde sig løbende fagligt opdateret.

www.dilf.dk

Store dele af DILFs hjemmeside er kun forbeholdt medlemmer, der her har adgang til bl.a. artikler, rapporter, webcasts, surveys og meget mere.

Det Danske Supply Chain Panel

Vi har i samarbejde med Syddansk Universitet startet Det Danske Supply Chain Panel med over 100 deltagende virksomheder. Formålet er at undersøge de udfordringer, som virksomheder sidder med inden for supply chain, og resultaterne vil være tilgængelig for medlemmer af DILF.

LinkedIn

Din digitale indgang til DILFs medlemsnyheder, debatter, netværksmuligheder og jobopslag finder du i DILFs medlemsgruppe på LinkedIn. På DILFs virksomhedsprofil finder du de seneste nyheder om DILFs arrangementer, hvor du også kan finde aktuel viden og nyheder om DILFs faggrupper.

Lønstatistik

DILF udarbejder årligt en lønstatistik specifikt rettet mod indkøb og logistik, hvilket er et meget populært og gavnligt værktøj for alle DILFs medlemmer.

Find virksomheder ift. praktik og specialeskrivning

DILF formidler kontakten mellem studerende og virksomheder, der søger hinanden til et samarbejde omkring projektskrivning, praktik eller studiejob inden for fagområderne indkøb, logistik og supply chain.

Du kan læse mere her

Find dit nye job gennem DILF

Med speciale inden for indkøb, logistik og SCM, er der mange virksomheder, der bruger DILF som partner ift. at finde nye kandidater. Som studerende kan du derfor:

 • Oprette dit CV i vores CV bank og blive kontaktet direkte af virksomheder, der søger kandidater inden for indkøb, logistik og SCM.
 • Se de nyeste jobopslag på vores hjemmeside og nyhedsbrev inden for indkøb, logistik og SCM.

Konferencer og Temadage

DILF afholder årligt en række konferencer og temadage, hvor man som medlem opnår store rabatter på sin tilmelding. Vi ved dog godt, at det som studerende kan være svært at finde penge til at deltage på disse arrangementer, så til alle konferencer og temadage trækker vi lod om 2 fripladser til studerende, der har sendt os en anmodning om at deltage.
Læs mere om dette under arrangementer.

Kurser, netværk, certificeringer m.m.

DILF afholder årligt også en lang række kurser, faciliterer netværk, kører uddannelser og certificeringer, som du forhåbentlig vil få stor glæde af, når du er færdiguddannet og kommet i job. Som medlem opnår man også her store rabatter.

PMI

En indikator for den faktiske aktivitet inden for produktion i Danmark, som benyttes af analytikere og danske medier. Det danske PMI udarbejdes af DILF og sendes direkte til medlemmer på udgivelsesdagen.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]