Medlemsfordele

DILForientering

Som studerende modtager du medlemsbladet DILForientering i en onlineversion fire gange årligt. Bladet indeholder såvel danske som internationale artikler af både praktisk, teoretisk og konceptuelt indhold. DILForientering er eksklusivt for medlemmer og kan ikke fås gennem abonnement.

DILFs elektroniske nyhedsbrev

Hver fredag modtager alle DILFs medlemmer vores elektroniske nyhedsbrev med nyt fra både ind- og udland. Nyhedsbrevet indeholder bl.a. links til rapporter, artikler, jobannoncer mv.

www.dilf.dk

Store dele af DILFS hjemmeside er kun forbeholdt medlemmer, der her har adgang til bl.a. låste artikler, rapporter, podcasts, surveys og meget mere. På vores hjemmeside kan du ligeledes holde dig opdateret med seneste nyt, kommende arrangementer, samt læse dine mange fordele som medlem.  

Det Danske Supply Chain Panel

Vi har i samarbejde med Syddansk Universitet startet Det Danske Supply Chain Panel med over 100 deltagende virksomheder. Formålet er at undersøge de udfordringer, som virksomheder sidder med inden for supply chain, og resultaterne vil være tilgængelig for medlemmer af DILF.

LinkedIn

Din digitale indgang til DILFs medlemsnyheder, debatter, netværksmuligheder og jobopslag finder du i DILFs medlemsgruppe på LinkedIn. På DILFs virksomhedsprofil finder du de seneste nyheder om DILFs arrangementer, hvor du også kan finde aktuel viden og nyheder om DILFs faggrupper.

Lønstatistik

DILF udarbejder årligt en lønstatistik specifikt rettet mod indkøb og logistik, hvilket er et meget populært og gavnligt værktøj for alle DILFs medlemmer.

Hjælp til praktik og specialeskrivning

DILF formidler kontakten mellem studerende og virksomheder, der søger henholdsvis virksomhed og studerende til et samarbejde omkring kandidatafhandling og praktik inden for fagområderne indkøb, logistik, SCM og produktion.

Du kan læse mere her

Find dit nye job gennem DILF

Med speciale inden for indkøb, logistik og SCM, er der mange virksomheder, der bruger DILF som partner , når de skal finde nye kandidater til deres virksomheder. Som studerende kan du derfor:

 • Opret dit CV i vores CV bank og blive kontaktet direkte af virksomheder, der søger kandidater inden for indkøb, logistik og SCM.
 • Se de nyeste jobopslag på vores hjemmeside og nyhedsbrev inden for indkøb, logistik og SCM.

Arrangementer og kurser

DILF afholder årligt flere kurser, konferencer, seminarer, workshops og temadage, hvor man som medlem opnår store rabatter. Vi udlover på alle vores konferencer 2-3 fripladser til studerende. Læs mere om dette under arrangementer.

PMI

Er en indikator for den faktiske aktivitet inden for produktion i Danmark. Det danske PMI, som udarbejdes af DILF, er direkte sammenligneligt med det amerikanske PMI, som er meget anvendt af analytikere og medier. Dansk PMI sendes direkte til medlemmer på udgivelsesdagen.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]