Kort om DILF

Hvem er Dansk Indkøbs- og Logistik Forum - DILF?

DILF er Danmarks største forening for indkøbere og logistikere, der tilsammen udgør et fagligt netværk med ca. 2000 medlemmer. Vi blev stiftet i 1962 og lægger vægt på at være en upolitisk, not-for-profit-baseret og landsdækkende forening. Vores formål er at være med til at forbedre den indkøbs- og logistikfaglige standard i den private og offentlige sektor.

Viden i netværk er DILFs grundidé. Vi samler viden samt erfaringer og formidler disse videre til medlemmerne ved nyhedsbreve, medlemsblad, short sessions, temadage, kurser, konferencer og meget mere. På denne måde opnår du som medlem en sikker udgangsposition for din videre udvikling.

Et DILF-medlemskab giver dig således adgang til viden og inspiration:

 • Opdatering af din specialviden og erhvervelse af ny ekspertise fra en bred vifte af kurser, skræddersyede til indkøbere og logistikere. Kursuslederne er eksperter inden for deres respektive områder og har praktisk erfaring med de forskellige emner. DILF er desuden en erfaren sparringspartner, når det gælder udvikling og afholdelse af virksomhedstilpassede indkøbs- og logistikkurser.
 • Få inspiration til nye værktøjer og tendenser inden for dine specialområder i vores fagblad DILF aktuelt (udkommer 6 gange årligt). DILF aktuelt er Danmarks førende indkøbs- og logistikmagasin, hvor vi ajourfører alle med nyheder fra ind- og udland inden for praktiske såvel som teoretiske områder. Herudover informerer DILF aktuelt dig om short sessions, temadage, kurser, konferencer, relevant faglitteratur, jobbørs, m.m.
 • Hver uge udkommer DILF e-nyhedsbrev. Nyhedsbrevet fungerer som et vigtigt redskab for kommunikationen mellem dig og DILF. Her orienterer vi om kommende arrangementer og bringer artikler, links og de vigtigste nyheder inden for SCM, indkøb og logistik.
 • Lær af dine kollegers erfaringer og videregiv dine egne via netværksarrangementer

Men først og fremmest, gør en investering i din fremtid!


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]