Fordele ved medlemskab

Her kan du finde en brochure om alle de fordele, du har som medlem af DILF.

Et meget vigtigt aspekt ved et medlemskab af DILF er, at du herved får adgang til et stort netværk af fagpersoner til stor gavn for dig selv og din virksomhed.

Et medlemskab af DILF giver dig mulighed for hele tiden at få din specialviden opdateret, samtidig med at det giver dig mulighed for at erhverve nye ekspertiser inden for områderne indkøb, logistik, produktion og SCM, som du kan bruge i din virksomhed. Som medlem af DILF kan du nyde godt af en lang række af ydelser, der kort er beskrevet i det følgende:

DILFaktuelt

Som medlem modtager du seks gange om året DILFaktuelt – foreningens medlemsblad, som bl.a. indeholder en række relevante faglige artikler, boganmeldelser, cases, informationer om kommende kurser, konferencer og netværksmøder m.v.

DILFs elektroniske nyhedsbrev

Hver fredag modtager alle DILFs medlemmer vores elektroniske nyhedsbrev med nyt fra både ind- og udland. Nyhedsbrevet indeholder blandt andet links til rapporter, artikler, jobannoncer m.v.

www.dilf.dk

DILFs hjemmeside er foreningens vidensportal. Siden fungerer som en vidensdatabase, hvor medlemmer kan søge og hente information om alt muligt lige fra tidligere bragte artikler og nyhedsbreve, links til andre interessante hjemmesider om indkøb og logistik, yderligere information om netværksmøder, kurser, konferencer, den årlige lønstatistik, diverse surveys og meget, meget mere. 
Klik her for at gå til forsiden

Dansk PMI – Industribarometer

Dansk PMI er en løbende undersøgelse, som indeholder alle de økonomiske nøgletal, medlemsvirksom­hederne kan have gavn af.
Klik her for at se det seneste industribarometer

Årlig lønstatistik

Hvert år gennemfører DILF en lønstatistik specifikt for indkøbere og logistikere i danske virksomheder. Undersøgelsen foretages elektronisk og offentliggøres på www.dilf.dk.

Kompetencenetværk

Som medlem af DILF får man adgang til vores faciliterede kompetencenetværk, der mødes fire gange årligt.

Short sessions

DILF afholder løbende en lang række short sessions. Som medlem kan man deltage gratis i disse arrangementer, som typisk består af 1-2 præsentationer efterfulgt af en debat blandt de tilstedeværende deltagere. Short sessions bliver afholdt i alle landets forskellige regioner og foregår dels hos medlemsvirksomheder og dels på hoteller. For ’ikke-medlemmer’ er prisen for deltagelse 500,- kr.
Klik her for at se de kommende netværksmøder

Konferencer og seminarer

DILF afholder årligt en række konferencer og seminarer, som tilrettelægges med udgangspunkt i medlemmernes ønsker og behov. Som medlem deltager man i disse arrangementer til en favorabel medlemspris med op til 30 % rabat.
Klik her for at se de kommende konferencer

Kurser

DILF afholder årligt ca. 40 kurser inden for områderne: indkøb, logistik, personlig udvikling og forhandlingsteknik. På DILFs kurser deltager man som medlem til en specielt lav medlemspris på op til 30 % rabat. DILF arrangerer også interne, skræddersyede kurser for virksomheder, som ønsker, at samtlige medarbejdere gennemgår et intensivt og struktureret uddannelsesforløb inden for indkøb og/eller logistik – de såkaldte inhouse-kurser. DILF har arrangeret og afholdt inhouse-kurser for blandt andre: Novozymes A/S, TOMS A/S, Gumlink A/S, Ferrosan, Danfoss A/S, CP Kelco A/S, Maersk Container Industri, Novo Nordisk, Grundfos, Carlsberg, Associated British Food, Findus Group, ThyssenKrupp, Orkla ASA, Vestas, MT Højgaard m.fl.
Klik her for at se de kommende kurser

Rabatter

Som medlem af DILF får du bl.a. få 15% rabat på overnatning hos Comwell, rabatordninger hos en række boghandlere (optil 35 %) samt rabatter på arrangementer/uddannelser, der afholdes af samarbejdspartnere af DILF.

”Ledige stillinger” inden for dit fagområde

Vores ”Ledige stillinger” er et forum for jobsøgende indkøbere og logistikere samt for virksomheder, der søger nye medarbejdere. Her er både en emnebank, annonceringsmuligheder samt rekruttering og udvælgelse. Ved brug af DILFs ”Ledige stillinger” opnås som medlem rabat.
KLIK her for at se mulighederne for "jobsøgende person"
KLIK her for at se mulighederne for "jobudbydende virksomhed"

Se priser og bliv medlem her


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]