Bliv medlem

Hvis du indmelder dig for 2020 nu, så får du gratis medlemskab resten af 2019.

Indmeldelse i DILF

På denne side kan du let og hurtigt tilmelde dig et medlemskab i DILF. Du kan blive medlem som virksomhed, individuel person, studerende, pensionist eller ledig. Medlemsfordelene er de samme for alle typer medlemskab.

Ønsker du at blive medlem af Dansk Indkøbs- og Logistik Forum, skal indmeldelse ske ved at udfylde indmeldelsesblanketten

Virksomhedsmedlemskab

Er typisk rettet mod større virksomheder. Du bør vælge at tegne et virksomhedsmedlemskab, hvis I i virksomheden er 5 eller flere personer, der kan få nytte af et DILF-medlemskab. For at opnå medlemsfordelene skal den enkelte person knyttes personligt til virksomhedsmedlemskabet. Et virksomhedsmedlemskab giver således ikke alle virksomhedens ansatte mulighed for at opnå medlemsrabatter. 

Pris for virksomhedsmedlemskab kr. 7.320,-  pr. år excl. moms
Pris pr. person tilknyttet kr. 870,- pr. år excl. moms

Individuelt medlemskab

Er rettet til alle, der ønsker at være medlem af DILF. Man bør vælge denne form for medlemskab, hvis man i virksomheden er mindre end 5 personer, der ønsker et medlemskab af DILF.

Pris kr 2.340,- pr. år excl. moms

Studiemedlemskab

Du er berettiget til et studiemedlemskab af DILF, hvis du er fuldtidsstuderende på eksempelvis Handelsakademiet, Handels- og Ingeniørhøjskolerne og andre. Medlemskabet er betinget af, at gyldigt studiekort til rabatberettiget uddannelse fremsendes til sekretariatet.

Gratis medlemskab

Pensionist

Medlemskab tilbydes pensionister.

Gratis medlemskab

Ledige

Medlemskab tilbydes, hvis du er dokumenteret ledig. Medlemskabet for ledige tilbydes kun, så længe du er uden arbejde. Når du kommer i arbejde igen, skal der vælges en anden form for medlemskab.

Gratis medlemskab

Prisen for medlemskab samt indmeldelsesblanket kan du finde her


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]