Jobannoncer

Jobannoncer

Ønsker du at indrykke jeres egen jobannonce i vores medier klik her for information og pris.

Indgår du samarbejde med DILF Rekruttering & Outplacement om en rekrutteringsopgave har du alle muligheder åbne .

Vi har vores egne unikke annonceringskanaler, hvor du med en lille investering kan annoncere i DILFs elektroniske og trykte medier. De er utroligt succesfulde og bruges af hovedparten af danske virksomheder inden for vores fagområde.

Samtidig har DILF Rekruttering & Outplacement indgået landsdækkende samarbejder med både aviser og jobportaler. Med en kombination af ovennævnte er man som virksomhed dækket godt ind.

Har du ikke den nøjagtige viden om jobmarkedet og om de muligheder, der er optimale i forhold til dit behov, er du mere end velkommen til at søge rådgivning (se kontaktinformationer)

Vigtige informationer om annoncering via DILF:

 • DILF er Danmarks største forening af indkøbere, logistikere, SCM- og produktionsfolk og således den mest direkte og effektive vej til at nå kvalificerede kandidater inden for området.
 • DILF er en medlemsorganisation med ca. 1700 medlemmer. 85% af top 100-virksomhederne i Danmark er medlem af DILF og modtager DILFs elektroniske nyhedsbrev hver uge og bruger samtidig ofte DILFs hjemmeside aktivt – begge medier, hvor din jobannonce vil være placeret.
 • DILF-medlemmer er personer med en professionel interesse i deres fagområde, som holder sig opdateret via e-nyhedsbrevet, medlemsbladet, kurser og konferencer. En indikator for deres faglige interesse i indkøb, logistik, SCM og produktion og således interessante kandidater herindenfor.
 • Via e-nyhedsbrevet og hjemmesiden når jobannoncen ud til en lang række personer, som ikke er direkte jobsøgende og derfor ikke tilmeldt jobportaler, men som alligevel skimmer vores jobbørs og e-nyhedsbrev for drømmejobbet inden for netop deres område.

DILFs elektroniske medier

Stillingen vil være synlig på DILFs hjemmeside som vores e-nyhedsbrev.

Banner på alle www.dilf.dk’s sider

 • I vil få et banner i højrespalte sammen med det andre bannere vi har kørende på DILF.dk. Disse vil blive vist på alle DILF’s sider

Virksomhedens logo i nyhedsbrevet

 • Få at skille sig ud af mængden får i jeres logo ved siden af stillingen i nyhedsbrevet.

Jobannoncer i DILForientering

DILForientering er DILFs trykte medlemsblad. Det udgives seks gange om året i ca. 3.000 eksem­pla­rer. Det udsendes personligt til vores over 3.000 medlemspersoner. Disse personer er i overvejende grad ansatte i produktions-, indkøbs- og logistikfunktioner i et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. Vi har medlemmer i ca. 75% af Danmarks 100 største virksomheder, og i ca. 55% af de 300 største virksomheder i Danmark.

En annonce i bladet er en god og prisbillig mulighed for at brande sig målrettet og aktivt i forhold til en nøje defineret målgruppe.

Annoncen kan være af mere generel karakter eller direkte møntet på bestemte stillinger. Bladet udkommer 4 gange om året.

Se kontaktinformationer for DILF Rekruttering og Outplacement


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]