For kandidater

DILF Rekruttering & Outplacement bistår virksomheder på rekrutteringsområdet inden for indkøb, logistik, SCM og produktion. Vi er derfor et naturligt sted at holde sig orienteret for dig, der søger nyt job inden for vores fagområder.

Vi har løbende et stort antal stillinger opslået fra virksomheder over hele landet. Du kan med fordel vælge at registrere dig i vores CV-bank. CV-banken henvender sig til såvel aktivt som passivt jobsøgende ledere og specialister på alle niveauer. Såfremt du ønsker det, kan en jobagent sende dig specifikt de stillingsopslag, der matcher dine kriterier. Endvidere vil vi kontakte dig, når vi modtager en virksomhedshenvendelse vedrørende en stilling, der ikke skal slås op, men hvor virksomheden ønsker en søgning i CV-banken.

I alle tilfælde er du garanteret 100% anonymitet, og vi vil kun videregive dine kontaktinformationer, når du er blevet informeret og har accepteret. Har du behov for en fortrolig samtale omkring dine jobmuligheder, er du velkommen til at ringe til Søren Vammen på telefon nr. 3321 1666.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]