Studerende

Som fuldtidsstuderende er det gratis at være medlem af DILF, og når du er færdiguddannet, tilbyder vi dig et halvt års gratis medlemskab af DILF i dit første job. Vi har studerende fra bl.a. CBS, DTU og SDU, så vi har med sikkerhed også en plads til dig.

Indkøb * Logistik * SCM * S&OP * Forhandling

Vores formål er at være med til at forbedre den indkøbs- og logistikfaglige standard i Danmark. Vores primære mål er at forsyne vores medlemmer med den nyeste viden inden for alle forsyningskæden områder samt styrke vores medlemmers kompetenceudvikling.

Det gør vi ved at tilbyde faglig udvikling og netværk til vores medlemmer gennem en lang række arrangementer, aktiviteter, ydelser og medier, som du kan læse mere om her:

'DILF aktuelt'

Som studerende modtager du medlemsbladet 'DILF aktuelt' i en online-version ca. 6 gange årligt. Bladet sætter fokus på forskellige temaer og kan både indeholde danske og internationale artikler med både praktisk, teoretisk og konceptuelt indhold.

DILFs nyhedsbrev

Hver fredag modtager alle DILFs medlemmer vores faglige nyhedsbrev, som indeholder nogle af de mest interessante artikler fra både ind- og udland, udgivet inden for den seneste uges tid. Nyhedsbrevet er en rigtig god mulighed for at holde sig løbende fagligt opdateret.

www.dilf.dk

Store dele af DILFs hjemmeside er kun forbeholdt medlemmer, der her har adgang til bl.a. artikler, rapporter, webcasts, surveys og meget mere.

Det Danske Supply Chain Panel

Vi har i samarbejde med Syddansk Universitet startet Det Danske Supply Chain Panel med over 100 deltagende virksomheder. Formålet er at undersøge de udfordringer, som virksomheder sidder med inden for supply chain, og resultaterne vil være tilgængelig for medlemmer af DILF.

Lønstatistik

DILF udarbejder årligt en lønstatistik specifikt rettet mod indkøb og logistik, hvilket er et meget populært og gavnligt værktøj for alle DILFs medlemmer.

Konferencer og Temadage

I DILF udlover vi, på alle vores konferencer/temadage, 2-3 gratis pladser, som du som studerende kan være heldig at få fingrene i. Det eneste, det kræver er, at du sender en motiveret ansøgning til mail@dilf.dk, hvor du sætter et par ord på, hvorfor vi skal vælge lige netop dig.

Vores konferencepladser har en værdi af op til dkk 3.975. Du har kun mulighed for at vinde en konferenceplads én gang om året. Men får du ikke den ansøgte deltagerplads, er du selvfølgelig velkommen til at prøve lykken en anden gang.

Er du ikke heldig at få tildelt en deltagerplads, kan du som studerende altid få 50 % rabat ved tilmelding til en konference/temadag. Nogle studieinstitutioner tilbyder indimellem at betale for deltagelsen, men du kan også være heldig, at din arbejdsgiver er villig til at betale.

Find virksomheder ift. praktik og specialeskrivning

DILF formidler kontakten mellem virksomheder fra vores netværk og dig som studerende inden for fagområderne indkøb, logistik og SCM i flere forskellige sammenhænge.

Dette kan f.eks. være i forbindelse med, at du ønsker at komme i et praktikforløb hos en relevant virksomhed, eller hvis du søger en virksomhed at indgå et samarbejde med til din kandidatafhandling. Læs mere her

Find dit nye job gennem DILF

Med speciale inden for indkøb, logistik og SCM, er der mange virksomheder, der bruger DILF som partner ift. at finde nye kandidater. Som studerende kan du derfor:

 • Oprette dit CV i vores CV bank og blive kontaktet direkte af virksomheder, der søger kandidater inden for indkøb, logistik og SCM
 • Se de nyeste jobopslag på vores hjemmeside og nyhedsbrev inden for indkøb, logistik og SCM

Konvertering af medlemskab

Er du ikke længere studerende eller dimitterer du lige straks, så har du udover dit halve års gratis medlemskab mulighed for at konvertere dit medlemskab til et personligt- eller virksomhedsmedlemsskab.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]