Ledig

Er du dokumenteret ledig, får du altid gratis medlemskab.

Indkøb * Logistik * SCM * S&OP * Forhandling

Vores formål er at være med til at forbedre den indkøbs- og logistikfaglige standard i Danmark. Vores primære mål er at forsyne vores medlemmer med den nyeste viden inden for alle forsyningskæden områder samt styrke vores medlemmers kompetenceudvikling.

Det gør vi ved at tilbyde faglig udvikling og netværk til vores medlemmer gennem en lang række arrangementer, aktiviteter, ydelser og medier, som du kan læse mere om her:

'DILF aktuelt'

Som ledig modtager du medlemsbladet 'DILF aktuelt' i en online-version ca. 6 gange årligt. Bladet sætter fokus på forskellige temaer og kan både indeholde danske og internationale artikler med både praktisk, teoretisk og konceptuelt indhold.

DILFs nyhedsbrev

Hver fredag modtager alle DILFs medlemmer vores faglige nyhedsbrev, som indeholder nogle af de mest interessante artikler fra både ind- og udland, udgivet inden for den seneste uges tid. Nyhedsbrevet er en rigtig god mulighed for at holde sig løbende fagligt opdateret.

www.dilf.dk

Store dele af DILFs hjemmeside er kun forbeholdt medlemmer, der her har adgang til bl.a. artikler, rapporter, webcasts, surveys og meget mere.

Det Danske Supply Chain Panel

Vi har i samarbejde med Syddansk Universitet startet Det Danske Supply Chain Panel med over 100 deltagende virksomheder. Formålet er at undersøge de udfordringer, som virksomheder sidder med inden for supply chain, og resultaterne vil være tilgængelig for medlemmer af DILF.

Lønstatistik

DILF udarbejder årligt en lønstatistik specifikt rettet mod indkøb og logistik, hvilket er et meget populært og gavnligt værktøj for alle DILFs medlemmer.

Find dit nye job gennem DILF

Med speciale inden for indkøb, logistik og SCM, er der mange virksomheder, der bruger DILF som partner ift. at finde nye kandidater. Som studerende kan du derfor:

 • Oprette dit CV i vores CV bank og blive kontaktet direkte af virksomheder, der søger kandidater inden for indkøb, logistik og SCM
 • Se de nyeste jobopslag på vores hjemmeside og nyhedsbrev inden for indkøb, logistik og SCM

                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]