Individuelt medlemskab

Tilmelder I op til fire personer, kan det betale sig med et individuelt medlemskab.

Pris pr. person kr. 2.340,- pr. år excl. moms

Lige nu tilbyder vi dig medlemskab for resten af 2021 til 500,- kr (ca. en ¼ af prisen) - uden binding.

Indkøb * Logistik * SCM * S&OP * Forhandling

Vores formål er at være med til at forbedre den indkøbs- og logistikfaglige standard i Danmark. Vores primære mål er at forsyne vores medlemmer med den nyeste viden inden for alle forsyningskæden områder samt styrke vores medlemmers kompetenceudvikling.

Det gør vi ved at tilbyde faglig udvikling og netværk til vores medlemmer gennem en lang række arrangementer, aktiviteter, ydelser og medier, som du kan læse mere om her:

Faglige aktiviteter

 • Kurser & uddannelser
 • Konferencer, temadage & short sessions
 • Faciliterede kompetencenetværk

Rabatter

 • Op til 50 % rabat på konferencer, kurser, uddannelser m.m.
 • Udvalgte gratis arrangementer
 • Rabataftaler på hotelovernatning, bøger mm.

'DILF aktuelt'

Som medlem modtager du medlemsbladet 'DILF aktuelt' i en online-version ca. 6 gange årligt. Bladet sætter fokus på forskellige temaer og kan både indeholde danske og internationale artikler med både praktisk, teoretisk og konceptuelt indhold.

DILFs nyhedsbrev

Hver fredag modtager alle DILFs medlemmer vores faglige nyhedsbrev, som indeholder nogle af de mest interessante artikler fra både ind- og udland, udgivet inden for den seneste uges tid. Nyhedsbrevet er en rigtig god mulighed for at holde sig løbende fagligt opdateret.

www.dilf.dk

Store dele af DILFs hjemmeside er kun forbeholdt medlemmer, der her har adgang til bl.a. artikler, rapporter, webcasts, surveys og meget mere.

Det Danske Supply Chain Panel

Vi har i samarbejde med Syddansk Universitet startet Det Danske Supply Chain Panel med over 100 deltagende virksomheder. Formålet er at undersøge de udfordringer, som virksomheder sidder med inden for supply chain, og resultaterne vil være tilgængelig for medlemmer af DILF.

Lønstatistik

DILF udarbejder årligt en lønstatistik specifikt rettet mod indkøb og logistik, hvilket er et meget populært og gavnligt værktøj for alle DILFs medlemmer.

Hvem er vores medlemmer?

DILF vokser hele tiden, og vi dækker alt fra små til store virksomheder. Vores medlemmer er repræsenteret på alle stillingsniveauer fra indkøber/logistiker til manager og funktionsdirektør mv., og vi har også medlemmer inden for generel ledelse, økonomi, IT mm.

Det siger vores medlemmer om os

Hvorfor DILF?

Et medlemskab af DILF giver dig mulighed for hele tiden at få din specialviden opdateret og få erhvervet dig nye ekspertiser inden for dit fagområde. Med et medlemskab af DILF får du adgang til et stort netværk, bestående af alt fra udenlandske søsterforeninger, uddannelses- og forskningsinstitutioner, førende konsulenthuse samt naturligvis vores medlemmer. Derudover giver et medlemskab af DILF dig gode netværksmuligheder og vidensdeling. Ikke alene deles viden via DILFs medier og på DILFs arrangementer, men også mellem medlemmerne indbyrdes, da man via DILF kan netværke med kolleger og ligestillede fra andre dele af erhvervslivet.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]