Forside > Arrangementer > Short sessions > 2020 > Læger uden grænser - 24/3/20

Udsendt med Læger uden Grænser?Se pdf

Trænger du til nye udfordringer i din karriere? Den humanitære
nødhjælpsorganisation Læger uden Grænser udsender ikke kun læger og sygeplejersker til deres arbejde i felten, men også folk inden for forsyning, indkøb og lagerstyring. Kom til fyraftensmøde og hør mere om muligheden for at blive udsendt med Læger uden Grænser.

Når Læger uden Grænser giver nødhjælp til underernærede børn, ofre for krige og katastrofer eller mennesker på flugt, så kan lægerne og sygeplejerskerne ikke gøre arbejdet alene. Nødhjælpsorganisationen udsender flere folk til arbejdet i verdens brændpunkter, der leverer et afgørende stykke arbejde med ansvar for bl.a. indkøb, lagerstyring, fragt og generel logistik.

Lyder det som noget for dig? Få inspiration til et nyt skridt i dit arbejdsliv, når DILF i samarbejde med Læger uden Grænser inviterer til et fyraftensmøde, hvor du kan høre om at blive udsendt med Læger uden Grænser.

Vi skal blandt andet høre et oplæg fra Kasper Wolthers, som har været udsendt til Malawi, Libanon og Sydsudan, hvor han blandt andet har arbejdet med indkøb og lagerstyring. Han vil fortælle om livet i felten og de forskellige arbejdsopgaver. Herudover får du også en introduktion til de mere specifikke krav og kriterier for at blive udsendt med Læger uden Grænser.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Dato og sted

23. september 2020 kl. 17.30 - 19.30.

Læger uden Grænser
Strandlodsvej 44, 2. sal
2300 København S

Pris

Arrangementet er gratis

Afmelding

Afmelding skal ske senest kl. 12.00 dagen inden afholdelse.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]