Forside > Arrangementer > Netværksmøder > 2018 > Toldoptimering

ToldoptimeringTilmeld dig her

Fokus på toldområdet

Kom til vores GRATIS morgenseminar den 10. december kl. 10.00-12.00, og bliv klogere på din virksomheds muligheder for toldoptimering. 

Program

Det kan være rigtig vanskeligt at navigere mellem alle de forskellige toldregler, der er forbundet med at importere og eksportere varer ud og ind af EU.

Ukendskab til reglerne kan resultere i efteropkrævning af told, med store omkostninger til følge for virksomheden.

Det er som udgangspunkt importørens og eksportørens ansvar, at varer bliver fortoldet eller eksporteret i overensstemmelse med toldreglerne. Som importør/eksportør er det derfor vigtigt at have et vist kendskab til toldlovgivningen.

Toldreglerne indeholder en række muligheder for at minimere/optimere toldbetalinger. Som importør/eksportør bør man derfor sørge for, at der i virksomheden er tilstrækkelig toldviden til at sikre en korrekt og optimal toldbehandling af virksomhedens varer.

Denne viden får du mulighed for at tilegne dig den 10. december, hvor vi har inviteret specialist i toldoptimering, Dorthe Higham fra Deloitte, som vil give jer indblik i dette emne. Claus Bruus Olesen fra Lector vil også være repræsenteret på dagen.

Følgende emner vil blive gennemgået:

 • Toldoptimering – gennemgang af de økonomiske toldprocedurer og præference
 • US straftold – kan den undgås?
 • Brexit – hvilke konsekvenser kan det få?

Vi slutter af med sandwich.

Tilmeld dig her

Tid og sted

Mandag d. 10. december 2018 fra kl. 10.00 - 12.00

B!NGS
Vesterbrogade 149
1620 København V

Priser

Deltagelse i netværksmødet er gratis for medlemmer af DILF. Ikke-medlemmer kan deltage mod betaling af kr. 500,- ex. moms. Tilmelding til DILFs netværksmøder er påkrævet, og tilmeldingen er bindende (afbud fra ikke-medlemmer krediteres ikke). Evt. afmelding skal ske skriftligt via e-mail på mail@dilf.dk. DILF pålægger et ’no-show-fee’, såfremt en tilmeldt ikke dukker op og ikke forud for arrangementet har meldt afbud. ’No-show-fee’et’ andrager kr. 500,- ex. moms..

DER SKAL SES BORT FRA AFBESTILLINGSBETINGELSER NEDENFOR.

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Sponsorer


                        [Banner]

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]