Netværksmøde hos Pandora: En succesfuld kategoristrategi

IKKE FLERE PLADSER! Du kan blive skrevet op på venteliste - skriv til mail@dilf.dk

PANDORA – En succesfuld kategoristrategi

I indkøb har kategoritankegangen længe været udråbt som et universalværktøj til at øge værdiskabelsen i leverandørsamarbejder, men mange virksomheder oplever imidlertid udfordringer med at komme i gang med dette og få det fulde udbytte af kategoritankegangen.

PANDORA var en af de virksomheder, og i 2014 besluttede Andreas Stensler-Godtfredsen, Category Manager i Group Procurement hos PANDORA, at tilmelde sig DILFs category management uddannelse. I dag har PANDORA blandt andet med inspiration fra denne uddannelse, udviklet og implementeret category management og kategoriplaner, hvilket har resulteret i værdiskabelse, besparelser og forbedrede leverandørsamarbejder.

På dette netværksmøde vil Morten Munkgaard Møller, cand.merc. og ph.d. i SCM, og kursusleder på category management uddannelsen lægge ud med at fortælle om de udfordringer, der er med kategoriindkøb i dag, og hvordan man kan lykkes med at få udviklet og implementeret en succesfuld kategoristrategi. Dernæst vil Andreas fortælle om de udfordringer, som PANDORA havde i forhold til kategoriindkøb, og hvordan et øget fokus på metodisk tilgang til sourcing, leverandørevalueringer og stakeholder management har gjort, at PANDORA i dag arbejder succesfuldt med kategoritankegangen.

Hør hvordan PANDORA i dag arbejder med category management, og hvilke værktøjer og metoder de bruger i deres kategoriarbejde, og hvordan de arbejder med at implementere og forankre kategoritanken organisationen samt de besparelser og resultater, det har skabt.

Program

15.00 Category management i indkøb

 • Udfordringer og problemstillinger med category management i indkøb
 • Hvordan får man mest hensigtsmæssigt udviklet og implementeret en kategoristrategi?

v/ Morten Munkgaard Møller, Associate Professor, Aalborg Universitet

15.30 Introduktion til PANDORA

 • PANDORAs indkøbsrejse de sidste 5-8 år
 • Hvor kom vi fra, og hvor er vi på vej hen?
 • Indkøb i PANDORA i dag
 • Hvordan arbejder vi med indkøb, og hvad er vores ambitioner?

v/ Andreas Stensler-Godtfredsen, Category Manager, Group Procurement, PANDORA A/S

16.00 Kaffepause

16.15 Category Management hos PANDORA

 • Hvordan arbejder vi med category management i Group Procurement i PANDORA?
 • Kategoripræsentation – tilgangen, resultaterne og læringspunkter

v/ Andreas Stensler-Godtfredsen, Category Manager, Group Procurement, PANDORA A/S

17.00 Spørgsmål og diskussion

17.15 Networking

(OBS: IKKE FLERE PLADSER - skriv dig på venteliste - mail@dilf.dk)

Tid og sted

4. september 2017

PANDORA A/S
Havneholmen 17-19
1561 København V

Priser

Deltagelse i netværksmødet er gratis for medlemmer af DILF. Ikke-medlemmer kan deltage mod betaling af kr. 500,- ex. moms. Tilmelding til DILFs netværksmøder er påkrævet, og tilmeldingen er bindende (afbud fra ikke-medlemmer krediteres ikke). Evt. afmelding skal ske skriftligt via e-mail på mail@dilf.dk. DILF pålægger et ’no-show-fee’, såfremt en tilmeldt ikke dukker op og ikke forud for arrangementet har meldt afbud. ’No-show-fee’et’ andrager kr. 500,- ex. moms.

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Sponsorer


                        [Banner]

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]