Making strategy happen

- et action learning forløb med fokus på at udvikle og implementere en mere ambitiøs procurement value proposition i din virksomhed.

DILF har med ’Making strategy happen’ skræddersyet en kombination af et strategi- og lederudviklingsforløb, som danner rammen for et fortroligt netværk, der vil give dig processer og værktøjer til at repositionere indkøb som en reel værdiskabende partner i virksomheden.

Med afsæt i en self assessment og med udgangspunkt i den konkrete virksomheds kontekst og indkøbsafdelings situation, tager vi dig med på en rejse, hvor du i løbet af et koncentreret og intenst forløb dels vil få input til at udvikle indkøbsafdelingen, value proposition, rolle og mandat. Du vil også få en dyb forståelse for værdibegrebet i indkøb, forskellige former for værdi samt hvordan man konkret kan måle værdi i indkøb.

Der vil være fokus på at udvikle strategier, som reelt understøtter både virksomhedens overordnede strategi og går i indgreb med øvrige funktionsstrategier samt bidrager med konkret og målbar værdi ud over besparelser.

Der vil ligeledes være fokus på, hvordan solution selling kan positionere og sælge indkøb internt til top management og øvrige funktioner. Derudover vil de typiske faldgruber inden for forandringsledelse og strategi-implementering blive belyst.

’Making strategy happen’ er et action learning forløb, som tager afsæt i egen virksomhed og vil give indspil til content, proces og værktøjer, du kan applikere i egen kontekst. Der vil i forløbet være løbende reviews og challenge sessions, og udover inspiration fra instruktørerne, vil der også være fokus på gensidig berigelse og sparring fra deltagerne indbyrdes. Forløbet har derved både karakter af et aktivt lærings- og udviklingsforløb, men har i høj grad også fokus på netværksdelen deltagerne imellem.

Forløbet vil være opdelt i følgende faser:

 • Self-Assessment - Historie, kontekst og modenhed
 • As-is Procurement Value Proposition - Hvad stiller vi forretningen i udsigt og hvad forventer de af os?
 • To-be Procurement Value Proposition - Procurements rolle og mandat - Værdibegrebet: Hvordan skabes og måles værdi? - Analyse af strategisk kontekst - Hvad gør de førende virksomheder?
 • Deployment - Hvordan sikres buy-in fra topledelse og andre funktioner? - Mig selv som leder - Stakeholder Management - Solution Selling
 • Fra Value Proposition til Strategi - Kobling mellem Value Proposition og Strategi - Aktiviteter og målstyring af strategisk fremdrift
 • Change Management - Typiske faldgruber og modstand

Se udannelsens opbygning og modulbeskrivelserne her

Instruktører

Søren Vammen, adm. direktør i DILF og Kairos Commodities
Søren har mere end 20 års erfaring indenfor supply management og har været dybt involveret i flere europæiske virksomheders supply management praktik. Søren er ekstern censor på CBS på linjen Marketing og Indkøb og er censor på MBA i Business Strategy.

Lars Bjerregaard Mikkelsen, Assc. Professor, Aarhus Universitet, konsulent, [Nokomoditi]
Tidligere beskæftigelse som direktionsassistent, The Stibo Group, marketingchef, Dronningborg Industries og salgschef hos BUUS. Uddannelse: M.Sc. Econ., Exec. MBA., Ph.D. Lars er kursusleder på DILFs SRM-uddannelse og underviser også på DILFs forhandlingskurser.

Morten Munkgaard Møller, cand.merc. og ph.d. i supply chain management.
Morten har praktisk erfaring fra blandt andet LEGO System som director for Global Procurement, og tidligere ansættelser inkluderer forskellige supply chain-stillinger hos Bang & Olufsen og Arla Foods amba. Morten er kursusleder på DILFs Category management uddannelse og er tilknyttet Center for Industriel Produktion (CIP) på Aalborg Universitet som associeret professor.

Afholdelsessted:

Comwell Roskilde
Vestre Kirkevej 12
4000 Roskilde
Tel. 4632 3131

Datoer

Modul

Dato

Modul 1

20. oktober 2020

Modul 2

4. november 2020

Modul 3

17. november 2020

Modul 4

15. december 2020

Modul 5

14. januar 2021

Modul 6/challenge session

11. februar 2021

Pris

Pris for medlemmer: dkk 25.000,-
Pris for ikke-medlemmer: dkk 35.000,-

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding. Alle priser er ekskl. 25% moms.

Tilmelding

Tilmeld dig her


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]