Projektledelse - Hvad der virkelig virker

75% af alle projekter lever ikke op til forventningerne. Derfor giver dette kursus dig indsigt i, hvad der virkelig virker inden for projektledelse. Vi vil på kurset fokusere på 20% af de projektteorier, -metoder og -værktøjer, der effektivt kan skabe en reel værdi for dig og din virksomhed.

Verden forandres hurtigt, og vi er nødt til at tilpasse vores virksomhedsstrategier til de nye udfordringer og muligheder. Supply chain-projekter er ofte komplekse og skal ofte eksekveres hurtigt - effektiv projektledelse bliver derfor mere og mere vigtigt.

Formål/dit udbytte:

Der findes utallige bøger om projektledelse, der beskriver teorier, metoder og værktøjer, men det er kun en lille del af disse bøger, der er værdiskabende. Kurset vil give dig et indblik i dette fåtal af bøger og forklare, hvorfor netop de skaber så meget værdi.

Du vil få en solid forståelse for projekters rolle i organisationer og de mest brugte projektmodeller. Vi vil gennemgå de væsentligste metoder og værktøjer, der vil gøre dig i stand til at levere projekter hurtigere, i en bedre kvalitet og under budget.

På kurset tager vi udgangspunkt i, hvordan dine supply chain-projekter bliver en succes, og hvilken fremgangsmåde der typisk virker for disse typer af projekter. Med andre ord bliver du klædt på til at håndtere selv de mest komplekse supply chain projekter.

Målgruppe:

Medarbejdere eller ledere, der har lidt eller meget erfaring inden for projektledelse og med særligt fokus på projekter inden for indkøb og supply chain.

Kursusindhold:

Ved mange supply chain-projekters opstart bliver der anvendt en 'Water Fall'-tilgang. Man starter ofte med at identificere milepæle (der nedbrydes i aktiviteter) mens risici og interessenter kortlægges, hvorefter en kommunikationsplan og et budget fastlægges. Dog vil det ofte være en god idé efterfølgende at overgå til en mere agil fremgangsmåde. Du vil på kurset lære, hvordan dette kan gøres.

Vi vil bl.a. gennemgå:

 • Årsagerne til, at projekter mislykkes, og hvad du kan gøre ved det
 • Konteksten for projekter og projektledelse
 • Hvad er et projekt, projektledelse og en god projektleder?
 • Sammenhængen mellem strategi og projekter
 • De mest almindelige projektmodeller og certificeringer
 • Styring af projekter (Governance) og Portfolio Management Office (PMO)
 • Nøgle værktøjer inden for projektledelse
 • Projekt kompasset
 • Projektlederens værktøjskasse
 • Lederskab og projektledelse

Du vil som deltager blive introduceret til et eksempel med et konkret supply chain-projekt, der starter med en' Water Fall'-tilgang, hvorefter en agil tilgang appliceres og leveres på rekordtid, under budget og over forventet kvalitet.

Forberedelse:

Som deltager modtager du en mail 14 dage før kurset med spørgsmål vedrørende et projekt, du har erfaring med, som du bedes svare på. Dette projekt og svarene på spørgsmålene kan bruges som case i de øvelser, vi bruger under kurset.

Undervisningsform:

Gennemgang i plenum, gruppeøvelser, dialogbaseret læring og case-arbejde.

Kursusleder

Patrick Jonsson-Sundbøll har en solid teoretisk og praktisk baggrund inden for projektledelse og Supply Chain, og han har etableret et PMO i et internationalt holdingselskab. Patrick er certificeret Prince 2 (Foundation, Practitioneer og Agile), har en Project Management Professional (PMP) certificering og har arbejdslivserfaring fra Sverige, Irland, England, USA og Danmark. Han er i dag Markedschef og sidder med i ledelsen for Optimera Danmark (Saint-Gobain Distribution Denmark).

Dato/sted

1. oktober 2020

Comwell Roskilde
Vestre Kirkevej 12, Himmelev
4000 Roskilde

Kl. 09 - 17.00

Pris

kr. 4.500,- for medlemmer af DILF
kr. 5.800,- for ej-medlemmer af DILF

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding. Alle priser er ekskl. 25 % moms. Priserne indeholder (hvis ikke andet er anført):

 • Forplejning
 • Overnatning mellem kursusdagene, hvis der er tale om et internatkursus (Excelkurser undtaget)
 • Kursusmateriale

Ved internatkurser er overnatning mellem kursusdagene inkluderet i prisen, og kursisterne anbefales at benytte/deltage i hele arrangementet. Det betragtes som en hel pakke, og DILF kan derfor ikke godtgøre/tilbagebetale beløb svarende til overnatning, såfremt denne ikke benyttes.

Overnatning og eventuel forplejning udover kursusarrangementet er IKKE inkluderet i prisen.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Afmelding

Ved afmelding indtil 2 uger før kursusafholdelse beregnes et administrationsgebyr på kr. 500,-. Ved afmelding senere end 2 uger før kursusafholdelse skal hele kursusafgiften betales. Virksomheden er naturligvis altid velkommen til at sende en anden deltager. Dette skal meddeles DILF. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere og sponsorer på arrangementet.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]