Personligheden i forhandling

- Fokus på din personlighed i forhold til andre personlighedstyper

Målgruppe

Modul 2 er for medarbejdere med en vis erfaring inden for forhandlingsområdet. Deltagelse forudsætter tidligere deltagelse på DILFs kursus Forhandlingsteknik (modul 1). Kurset bør være af nyere dato.

Formål/dit udbytte

Deltagerne vil øge deres forhandlingskompetencer generelt og specielt deres bevidsthed om egen forhandlingsstil. Der arbejdes med den enkeltes personprofil (DiSC-profilen), og deltagernes kompetencer i forhandling og kommunikation videreudvikles gennem forhandlingsøvelser og systematisk feedback. Deltagerne vil generelt skærpe deres evne til at kommunikere, analysere og sætte alle deres personlige kompetencer i spil.
Kurset bygger på centrale elementer i forhandlingsteknik med fokus på den enkeltes personlige kompetencer.

Kursusindhold

 • Det veldokumenterede DiSC-profil værktøj fra Discover anvendes til udarbejdelse af en personlighedsprofil. Der arbejdes grundigt med egen personprofil - dine styrker/begrænsninger, og hvordan du kan udvikle dig og samtidig opnå en større forståelse af andres styrker/begrænsninger.
 • Der arbejdes grundigt med, hvordan din personligheds- og forhandlerprofil påvirker modparten, samt hvordan andre forhandlerprofiler påvirker dig
 • Der arbejdes med din evne til at aflæse modpartens profil, tilpasse din forhandlingsstil og styrke din kommunikation
 • Relevant kommunikationsteori og forskellige metoder til forbedring af egen kommunikation
 • Spørgeteknik
 • En række forhandlingsøvelser med relevante problemstillinger
 • Feedback og sparring
 • Udviklingsplan

Undervisningsform

Kurset er båret af en høj grad af deltagerinvolvering gennem en række aktiverende øvelser. Der arbejdes endvidere med individuel refleksion, afdækning af personprofil og træning i forhandlingsteknik.

Relaterede kurser

Certificate of Competence: DILF Certified Business-to-Business Negotiator

Fra 2013 tilbyder vi alle deltagere, som allerede har deltaget eller skal deltage i DILFs 3 forhandlingsmoduler, at blive certificeret med et Certificate of Competence: DILF Certified Business-to-Business Negotiator. Du kan derved afslutte dit kursusforløb med en eksamination, som vil blive udbudt halvårligt og ved beståelse får du udstedt et certificeringsbevis og kan kalde dig ”DILF Certified Business-to-Business Negotiator”.
­Læs mere her

Kursusledere

Lars Bjerregaard Mikkelsen
Assc. Professor, Aarhus Universitet, Konsulent, [Nokomoditi]
Tidligere beskæftigelse som direktionsassistent, The Stibo Group, marketingchef, Dronningborg Industries og salgschef hos BUUS
Uddannelse: M.Sc. Econ., Exec. MBA., Ph.D.

Søren Vammen, Adm. Direktør i DILF og Kairos Commodities
Søren har mere end 20 års erfaring indenfor supply management og har været dybt involveret i flere europæiske virksomheders supply management praktik. Søren er ekstern censor på CBS på linjen Marketing og Indkøb og censor på MBA i Business strategy.

Tid og sted

28. - 29. august 2019

Comwell Roskilde

4. - 5. november 2019

Comwell Middelfart

Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
DK-5500 Middelfart
Tel. (+45) 6341 8100

Comwell Roskilde
Vestre Kirkevej 12, Himmelev
DK-4000 Roskilde
Tel. (+45) 4632 3131

Fra kl. 9.00 dag 1 til kl. 16.00 dag 2

Overnatning på hotellet er inklusiv. Værelset bliver bestilt af DILF ved tilmelding.

Der vil være fælles middag for kursusleder og deltagere den første aften og på nogen 2-dags kurser, vil undervisningen fortsætte efter middagen.

Pris

kr. 12.500,- for medlemmer af DILF
kr. 13.900,- for ej-medlemmer af DILF

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding. Alle priser er ekskl. 25% moms. Priserne indeholder (hvis ikke andet er anført):

 • Forplejning
 • Overnatning mellem kursusdagene, hvis der er tale om et internatkursus (excelkurser undtaget)
 • Kursusmateriale

Ved internatkurser er overnatning mellem kursusdagene inkluderet i prisen, og kursisterne anbefales at benytte/deltage i hele arrangementet. Det betragtes som en hel pakke, og DILF kan derfor ikke godtgøre/tilbagebetale beløb svarende til overnatning, såfremt denne ikke benyttes.

Overnatning og eventuel forplejning ud over kursusarrangementet er IKKE inkluderet i prisen.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Afmelding

Ved afmelding indtil 2 uger før beregnes et administrationsgebyr på kr. 500,-. Ved afmelding senere end 2 uger før kursusafholdelse skal hele kursusafgiften betales. Virksomheden er naturligvis altid velkommen til at sende en anden deltager. Dette skal meddelse DILF. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere og sponsorer på arrangementet.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]