Forhandling

Modul 1 - Forhandlingsteknik

Modul 2 - Personligheden i forhandling

Modul 3 - Professionel forhandlingsadfærd

DILF Certified Business-to-Business Negotiator

HVIS DU TILMELDER DIG DE 3 MODULER SAMTIDIG, FÅR DU 50% RABAT PÅ MODUL 3 PLUS CERTIFICERINGEN GRATIS

 
At være en god forhandler drejer sig i høj grad om bevidsthed. Bevidsthed om hvordan vi er som mennesker, hvordan vi virker på andre, og hvordan vi reagerer i interaktionen med andre. Og så handler det om at anvende den bevidsthed til at finjustere de konkrete kvalifikationer ud i forhandling.

Alle har deres egen foretrukne tilgang til forhandling. Dette instinktive adfærdsmønster er et produkt af hans eller hendes personlighed, erfaring og historie. Nogle mennesker har en tendens til at handle meget konkurrenceminded, hvorimod
andre har en imødekommende tilgang til forhandling og til interaktion i almindelighed.
Det centrale spørgsmål er ikke "Hvor god er jeg på min foretrukne metode?" Det er snarere et spørgsmål om at kunne analysere og forstå forbindelsen og stille spørgsmål såsom:

 • Hvor vigtige er vi til dem og hvorfor?
 • Hvad er deres alternativer - Kort sigt / lang sigt?
 • Hvor vigtige er de for os og hvorfor?
 • Hvad er vores alternativer - Kort sigt / lang sigt?

Baseret på denne forståelse afgøre hvilken metode der er passende.
 
Der findes en række anerkendte modeller og metoder, som har til formål at øge din bevidsthed om alle de faktorer, der gør dig til en effektiv forhandler, og som du gennem en struktureret læringsproces kan lære at udnytte til at blive en dygtig forhandler. Det er kort sagt disse modeller og metoder, du bliver præsenteret for på DILFs 3 forhandlingskurser.

Vi arbejder med begreberne ”On-stage” og ”Off-stage”

 • Ved ”On-stage” forhandlingstræning er fokus på ”hvad vi gør”, og ”hvordan vi gør, det vi gør”, når vi forhandler med vores forretningspartnere.
 • Ved ”Off-stage” forhandlingstræning er fokus på, ”hvorfor gør vi, som vi gør”. Inden vi sætter os ved forhandlingsbordet, skal vi have en bedre forståelse for indholdet i den givne forhandling samt forberede os grundigt på indholdet. Generelt er det vores overbevisning, at det er vigtigt at forstå og forberede, (i den rækkefølge) før vi, i en konstruktiv og meningsfuld måde, kan gennemføre en forhandling.

Hvordan vi ser og reagerer på modsattes udspil afhænger meget af vores egen personlighed. Det er klart, at de 2 forhandlingspartners personlighed har stor indflydelse på såvel processen som resultatet af forhandlingen, og derfor er profilværktøjet DiSC et vigtig værktøj på vores forhandlingskurser, den understøtter ”On-stage ” og ”Off-stage” begreberne.

DiSC-profil-værktøjet fra Discover anvendes til udarbejdelse af en personlighedsprofil. Der arbejdes grundigt med egen personprofil - dine styrker/begrænsninger, og hvordan du kan udvikle dig og samtidig opnå en større forståelse for andres styrker/begrænsninger. Hvordan påvirker din personligheds- og forhandlerprofil modparten, samt hvordan andre forhandlerprofiler påvirker dig.

Der arbejdes også med din evne til at aflæse modpartens profil, tilpasse din forhandlingsstil og styrke din kommunikation.

DILF Certified Business-to-Business Negotiator

Vi tilbyder alle deltagere, som allerede har deltaget eller skal deltage i DILFs 3 forhandlingsmoduler, at blive certificeret med et Certificate of Competence: DILF Certified Business-to-Business Negotiator. Du kan derved afslutte dit kursusforløb med en eksamination.
Se beskrivelsen her

Hvis et antal medarbejdere i din virksomhed har de samme uddannelsesbehov, er det helt oplagt at afvikle kurserne internt hos jer.
læs mere her


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]