Forside > Arrangementer > Konferencer og workshops > 2021 > Digital Warehouse Management

Digital Warehouse Management

Artikel fra Digital Warehouse Management konferencen

Det er ikke nogen nyhed, at lager- og logistikbranchen konstant er under udvikling – og man får sin sag for, hvis man forsøger at holde sig helt up-to-date med branchens nye tendenser. Hos DILF følger vi udviklingen fra første parket, og du får nu også muligheden for at følge med, når vi skyder konferencen ’Digital Warehouse Management’ i gang!

Vi har allieret os med udvalgte virksomheder, der står klar til at fortælle dig om, hvordan de målrettet arbejder med at optimere og fremtidssikre deres lager- og logistikløsninger. Glæd dig til indlæg fra IKEA, Royal Greenland og Sanistål, der vil tage dig igennem emner som RPA-teknologi, multi echelon inventory optimization (MEIO), cloud-baseret lageroptimering og meget mere. Efter hver præsentation er der afsat tid til Q&A sammen med eksperterne.

Derudover får du muligheden for at opleve et højteknologisk og fuldautomatisk lageranlæg med hele 52 robotter. Efter konferencen går turen nemlig til Sanistål, der har inviteret på lagerbesøg, hvor vi skal se det helt nye AutoStore-anlæg.

Deltag på konferencen og få indsigt i de overvejelser og erfaringer virksomhederne har gjort sig, og grib muligheden for at netværke med kollegaer på tværs af brancher.

Her kan du finde en brochure om konferencen og møde talerne

Tilmeld dig her

Program

09.00 Morgenmad og registrering

09.30 Velkomst

v/ dirigent Anker Nørlund Christensen, Chefkonsulent, Erhvervsakademi Aarhus

09.45 I Royal Greenland startede RPA-teknologien i de logistiske processer

Hvad er RPA-teknologi egentlig for en størrelse? Hvis RPA er et nyt eller måske kompliceret område for dig, kan du se frem til, at Royal Greenland går helt grundlæggende til værks og indvier dig i teknologien på et sprog, der er til at forstå.

Endvidere kan du glæde dig til at høre om Royal Greenlands egen RPA-rejse, der startede for et par år tilbage - en rejse, der lægger flere tanker og formål bag. Ifølge Royal Greenland er interessen ved RPA nemlig ikke blot begrænset til det klassiske ønske om besparelse af headcounts.

Oplægget tager også skridtet videre, og du vil derfor blive bekendt med, hvordan og hvorfor Royal Greenland har organiseret arbejdet med RPA.

Slutteligt spoler vi frem til nutiden, hvor Royal Greenland giver indsigt i, hvad virksomheden har lært ved brugen af RPA gennem de seneste år. Hertil bliver der også inddraget eksempler på de ”robotter”, og disses nuværende funktioner, som virksomheden har udviklet.

v/ Mogens Larsen, Group Logistic Manager, Royal Greenland A/S

10.30 Q&A

10.45 Intelligent Automatisering

Hvordan teknologielementer bindes sammen og understøtter end-to-end automatisering af virksomhedsprocesser.

v/ Thomas Winther, Partner, Implement

11.05 Kaffepause, networking og mulighed for at møde udstillere

11.25 Optimizing inventory in the IKEA supply chain – insights from an ongoing implementation

This presentation will be in English.

IKEA is constantly seeking new and better ways to service their many customers. In this presentation, Stefan Holmberg will share insights from a project implementing a multi echelon inventory optimization (MEIO) solution in the global IKEA supply chain.

After a brief introduction to the rationale behind the initiative, Stefan will share insights from the journey migrating from a traditional on-premise solution to a cloud-based solution. Key benefits will be explained along with main challenges faced during the project as well as how these were addressed.

This presentation will be held in English.

v/ Stefan Holmberg, Senior Project Lead, IKEA Sweden

12.10 Q&A

12.25 Kompetencenetværk: Digital Supply Chain

v/ Thomas Winther, Partner, Implement

12.45 Frokost, networking og mulighed for at møde udstillere

13.30 Ny AutoStore-installation optimerer lageret hos Sanistål 

Sanistål har siden 2018 arbejdet fokuseret med supply chain-strategien, og en vigtig del af denne er warehouse operations. For at warehouse operations understøtter den fremtidige strategi, har Sanistål valgt at installere et AutoStore-anlæg.

De vil fortælle om baggrunden for projektet, samt hvilke benefits AutoStore giver i form af plads, effektivitet og forbedret kundeoplevelse. Endvidere vil Sanistål komme ind på, hvorfor Autostore blev valgt, og hvilket perspektiv investeringen har i fremtiden.

v/ Morten Laumann, Distributionschef, Sanistål

14.00 Q&A

14.15 Hvad er AutoStore?

Hvor er teknologien anvendelig, og hvor er dens begrænsninger? Hvornår giver det mening at investere i et autostore anlæg?

v/ Nikolaj Bjørn Eriksen, Managing Director, Element Logic

14.35 Afslutning og afrunding på konferencen

v/ dirigent Anker Nørlund Christensen, Chefkonsulent, Erhvervsakademi Aarhus

14.50 Kaffe og kage, networking og mulighed for at møde udstillere

15.30-16.15 Lagerbesøg hos Sanistål på Rugmarken 1, 7190 Billund

Tid og sted

2. november 2021

Konferencen afholdes på:
Hotel Legoland
Åstvej 10
7190 Billund

Lagerbesøg hos:
Sanistål
Rugmarken 1
7190 Billund

Priser

DKK 2.975,- Medlem af DILF

DKK 2.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (medlem af DILF)

DKK 4.975,- Ej-medlem af DILF

DKK 4.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (ej-medlem af DILF)

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Partnere


                        [Banner]

Udstillere

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]