Lager 2020

Kom til DILFs lagerkonference 2020 og hør aktuelle og spændende indlæg fra udvalgte virksomheder, der målrettet arbejder med at optimere og fremtidssikre deres lagerløsninger. Hør hvordan COVID-19 og post-COVID-19 har påvirket deres arbejde med lagerstyring og logistik, og hvordan virksomhederne klarer den.

Programmet tager fat i nye tendenser og udfordringer samt udvikling og optimering inden for lager og logistik – med fokus på vidensdeling mellem virksomheder og deltagere. Efter hver præsentation er der afsat tid til debat og Q&A sammen med eksperterne.

Få indsigt i hvilke overvejelser, løsninger og ikke mindst erfaringer virksomhederne har gjort sig og grib muligheden for at netværke med kollegaer på tværs af brancher.

Konferencen afsluttes med et lagerbesøg hos DKI Logistics i Horsens. Vi skal bl.a. se en pakkerobot, der er indrettet med seks plukkestationer med plads til cirka 75.000 lagerkasser. Den første i Danmark af sin slags!

Her kan du finde en brochure om konferencen Lager 2020 og møde talerne.

Tilmeld dig her

Program

09.00 Morgenmadsbuffet og registrering

09.30 Velkomst ved dirigent

Anker Nørlund Christensen, Chefkonsulent Erhvervsakademi Aarhus

Miniportræt Anker Nørlund

09.45 Region Midtjyllands rejse mod en professionel vareforsyning

Region Midtjylland har valgt at etablere et centralt varelager i regionen i samarbejde med DKI Logistics A/S. Frem til medio 2020 etableres og implementeres det fælles lager for hele regionen. Regionslageret leverer afdelingspakkede leverancer til samtlige hospitaler, praktiserende læger, sociale institutioner og regionale stabsenheder. Det betyder også, at de lokale varedepoter på hospitalerne nedlægges.

Gevinsten ved etableringen af regionslageret er anslået til 35 mio. kr. årligt. for Region Midtjylland.

Vi får indsigt i, hvilke overvejelser og erfaringer Region Midtjylland har gjort sig ifm. valg af setup af regionslageret i rejsen mod en professionel vareforsyning.

v/ Claus Lichtenstein Davidsen. Kontorchef Logistik. Indkøb & Medicoteknik , Region Midtjylland

10.30 DKI-Logistics

Vi får kendskab til DKI Logistics overvejelser ifm. den praktiske løsning af opgaven og ikke mindst de erfaringer, de har gjort sig.

v/ Jens Møller. Projekt & LEAN Chef. DKI-Logistics

Miniportræt Jens Møller

10.50 Debat & Q&A

11.05 Kaffepause & networking

11.30 Fra S&OP til integration af Inventory Management. SIOP

Danfoss ønsker fortsat at overgå kundens forventninger om tilgængelighed, kvalitet og levering til tiden.

Ved at integrere Inventory Management i S&OP strømliner Danfoss deres processer til at reagere mere agilt og fleksibelt.

Hvordan linker Danfoss S&OP-processen til styring af lagrene? Vi får en forståelse af hele S&OP-processen, inklusiv en live demo af Cloud-systemet, der bruges til SIOP, men med fokus på Inventory Management (I). Herudover får vi kendskab til monitoreringsdelen.

Sidst men ikke mindst. Hvordan implementerer man Inventory Management i en stor og kompleks virksomhed som Danfoss? Og hvordan har det ændret måden at arbejde på i Danfoss? Vi får et indblik i hele Change Management processen.

v/ Nicki Backs Head of Global Planning & Logistics og Henriette Andersen Process Deployment Lead, Danfoss

12.15 Debat & Q&A

12.30 Frokost & networking

13.30 Når kundens forventninger bevæger sig fra BTB til BTC, bliver WMS et afgørende værktøj til at øge effektivitet og kvalitet

K.W. Bruun Logistik distribuerer reservedele og tilbehørsprodukter til de nordiske bilforhandlere af mærkerne Peugeot, Citroen og Opel. Kunderne forventer i højere grad at kunne afgive mindre ordrer, sent på dagen, til levering hos forhandleren næste dag – på samme måde som vi ser det på dagligvaremarkedet.

Det stiller i højere grad krav til håndtering af vareindleveringer, prioriterede leverancer, plukoptimering, reducering af fejlpluk etc.

Vi får indsigt i, hvilke overvejelser, løsninger og erfaringer K.W. Bruun Logistik har gjort for at øge effektivitet og kvalitet.

v/ Roberth Karlsson Nordic Logistics Manager K.W. Bruun Logistik AB-A/S  

14.15 Debat & Q&A

14.30 Afslutning og afrunding på konferencen

14.45 Kaffe og afgang til lagerbesøg

16.15 - 17.15 Lagerbesøg hos DKI Logistics, Horsens 

Det netop opførte anlæg, der gemmer sig bag 50 meter lange og 50 meter brede gitre og rækker 12 meter op i luften, er i bund og grund en kæmpemæssig pakkerobot. Anlægget er indrettet med seks plukkestationer, som tilsammen er gearet til at klare cirka 2.100 pluk i timen. Anlægget rummer plads til cirka 75.000 lagerkasser og kan indeholde mere end 500.000 forskellige varer.

v/ Jens Møller. Projekt & LEAN Chef, DKI Logistics

Tid og sted

Tirsdag d. 6. oktober 2020 fra kl. 09.30 - 14.45

Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart
Tel.: +45 6341 8100

Lagerbesøg hos DKI Logistics fra kl. 16.15 - 17.45
DKI Logistics
Egeskovvej 17
8700 Horsens

Priser

DKK 2.975,- Medlem af DILF
DKK 2.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (medlem af DILF)
DKK 4.975,- Ej-medlem af DILF
DKK 4.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (ej-medlem af DILF)

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Udstillere


                        [Banner]
                      
                        [Banner]

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]