Lager 2019

Program

7. marts 2019 , Comwell Middelfart

Til DILFs årlige Lagerkonference, vil vi igen i 2019, kunne byde på aktuelle og spændende indlæg fra virksomheder, der arbejder målrettet med at optimere og fremtidssikre deres lagre.

Programmet tager med et bredt perspektiv fat i nye tendenser, udvikling, optimering og udfordringer inden for området lager og logistik - og med fokus på vidensdeling mellem virksomheder og deltagere. Præsentationerne på dagen, bygger på konkrete virksomheds-cases, som kan belyse forskellige løsninger, erfaringer og overvejelser som man har gjort sig indenfor lageroptimering.

Som altid vil indlæggene lægge stor vægt på erfaringsudveksling, så deltagerne kan få inspiration til at arbejde videre hjemme i egen virksomhed.

Som afslutning på konferencen har deltagerne mulighed for at deltage i et lagerbesøg .

Kom og få målrettet inspiration og netværk, med kollegaer inden for samme arbejdsområder.

Målgruppe: Konferencen henvender sig til lager- og logistikansvarlige samt øvrige nøglepersoner, der til daglig beskæftiger sig med lager og logistik.

PROGRAM

09.00 Registrering og morgenmadsbuffet

09.30 Velkomst ved dagens dirigent

Cheflkonsulent Erhvervsakademi Aarhus

09.45 Supply Chain - Back to Basics

Markedschef i Optimera fortæller om en turnaround-case med massive ændringer, hvor logistik, forandringsledelse, distribution og KPI´er i fokus.

Under 2018 blev Optimera en mere selvstændig virksomhed under Saint-Gobain Distribution Danmark. Seks nye distributionscentre etableredes i rekordfart, med et opdateret sortiment og et mere lokalt fokus på forsyningskæden end tidligere. Denne case handler om de basale fokusområder vedrørende supply chain, og hvad der skal til for at lave store ændringer på kort tid og få organisationen med sig – samtidig som bundlinjen forbedres.

v/  Markedschef, Optimera AS

10.45 Kaffepause, networking og mulighed for at besøge udstillere

11.10 Skab konkurrencemæssige fordele med robotter

Proshop omsætter for over en milliard danske kroner årligt, har 150.000 forskellige varer på hylderne, beskæftiger 140 medarbejdere og er i 7 forskellige lande. CEO fra Proshop vil fortælle om den situation deres virksomhed var i, før de valgte at investere massivt i et nyt robotlager – i øvrigt det største af sin art i Danmark.

Markedet er hårdt presset, og der tjenes få kroner på at sælge en mobil eller computer – og med en eventuel ankomst af Amazon til Danmark, er der brug for at ruste sig for fremtiden Hør om den vej Proshop har valgt at gå. Hvilke fordele har det skabt? Og er Proshop nu klare til fremtiden…

v/  Head of Sales & Support, Proshop

12.10 Frokost

13.10 Vejen til Virtual Global Warehouse hos FLSmidth

Hør FLSmidth´s Group Category Manager for Transportation & Warehouses fortælle om nogle af de mange projekter de arbejder med indenfor lageroptimering. Du får indblik i erfaringer med processer og nogle resultater fra det store analysearbejde, der har lagt fundament for de mange optimerings-projekter som FLS parallelt kører.

 • Global Warehouse Footprint Design Projects:

-> FLS startede i 1q 2018 en holistisk gennemgang af lager-lokationer, og har afsluttet business cases på første bølge af lokationer. Få indblik i ”local operational due diligence” og implementering af ændringer, samt hvor vidt forskellige løsningsmuligheder der har vist sig for forskellige lager-lokationer.
-> Data kvalitet i fokus. Igangværende projekt for at forbedre data kvalitet i ”data capture” i ERP-systemer og derigennem få en mere effektiv proces med brug af centre of gravity analyser

 • Virtual Global Warehouse

-> Pilotprojekt er i gang for at skabe forbindelse mellem de to primære ERP-systemer, for at skabe gennemsigtighed omkring lagerbeholdninger, samt for bedre at kunne trække på lagre på tværs af organisationen. Krav om involveringen fra globale stakeholders, primært udenfor logistics/procurement organisationen, er her af afgørende betydning.

v/ Global Category Manager, FlSmidth A/S

14.10 Kaffepause, networking og mulighed for at besøge udstillere

14.30 Debatsession i plenum om fremtidens lagerudfordringer

v/ Dagens dirigent,

15.15 Afslutning og afrunding på konference, afgang lagerbesøg

16.15 Lagerbesøg hos Proshop i Højbjerg

Rundvisning på robotlageret i Højbjerg, som er et af de største i Danmark. Lagret blev indviet i juni 2018 og er fuldautomatisk, og består af et avanceret skinnesystem samt 40 robotter, som håndterer 44.000 kasser med varer. Investeringen er den største i selskabets 25-årige historie, og har tredoblet selskabets lagerplads. Og Proshop har nu sikret sin logistik til yderligere vækst efter flere år med 20 procents vækst om året i gennemsnit. Med de 40 robotter sker 80 procent af Proshops varehåndtering nu automatisk. Den nye lagerrobot har sikret at når varen er bestilt på nettet, er den pakket og klar til afsendelse kun 5 minutter efter. 

v/ Head of Sales & Support, Proshop

Tid og sted

Torsdag d. 7. marts 2019 fra kl. 09.30 - 15.30

Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart

Priser

DKK 2.975,- Medlem af DILF
DKK 2.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (medlem af DILF)
DKK 4.975,- Ej-medlem af DILF DILF
DKK 4.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (ej-medlem af DILF)

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Partnere

Udstillere

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]