Lager 2019

Program

7. marts 2019 , Comwell Middelfart

Til DILFs årlige Lagerkonference, vil vi igen i 2019, kunne byde på aktuelle og spændende indlæg fra virksomheder, der arbejder målrettet med at optimere og fremtidssikre deres lagre.

Programmet tager med et bredt perspektiv fat i nye tendenser, udvikling, optimering og udfordringer inden for området lager og logistik - og med fokus på vidensdeling mellem virksomheder og deltagere. Præsentationerne på dagen, bygger på konkrete virksomheds-cases, som kan belyse forskellige løsninger, erfaringer og overvejelser som man har gjort sig indenfor lageroptimering.

Som altid vil indlæggene lægge stor vægt på erfaringsudveksling, så deltagerne kan få inspiration til at arbejde videre hjemme i egen virksomhed.

Som afslutning på konferencen har deltagerne mulighed for at deltage i et lagerbesøg .

Kom og få målrettet inspiration og netværk, med kollegaer inden for samme arbejdsområder.

Målgruppe: Konferencen henvender sig til lager- og logistikansvarlige samt øvrige nøglepersoner, der til daglig beskæftiger sig med lager og logistik.

Bekræftede talere: Optimera & Proshop

v/ 

Tid og sted

7. marts 2019

Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart

Priser

DKK 2.975,- Medlem af DILF
DKK 2.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (medlem af DILF)
DKK 4.975,- Ej-medlem af DILF DILF
DKK 4.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (ej-medlem af DILF)

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Sponsorer

Udstillere

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]