Planning 2018 - Dansk Indkøbs- og Logistik Forum

Planning 2018Til vores Planning Conference kan du høre om de allerseneste resultater fra forskellige virksomheder og deres arbejde og erfaringer fra projekter inden for S&OP, demand planning og forecasting. Programmet og indlæggene vil tage udgangspunkt i projekter fra forskellige størrelser af virksomheder - og modenhedsniveauer, for at bedst kunne spejle diversiteten i det danske erhversliv. Benyt denne dag til at få indgående indblik i relevante projekter, samt som en god netværksdag.

Tilmeld dig her

Program

09.00 Registrering og morgenmadsbuffet

09.30 Velkomst ved dagens dirigent

09.45 Sales & Operations Planning: It’s all about people

Med en strategi med en årlig vækstrate på mere end 10 procent, sætter det pres på Mac Baren´s kapacitet. S&OP er et af midlerne de har brugt til at sikre bedre kapacitetsudnyttelse. Mac Baren har gennemført et projekt med fokus på menneskets rolle i S&OP processen, hvilket har bidraget til en ændret og forbedret kommunikationsform. Projektet, som støttes af Industriens Fond, indgår i et SDU forskningsprojekt om indførelse af S&OP i mindre og mellemstore virksomheder.

Ved projektets start for snart 2 år siden, var der en betydelig modstand mod S&OP. Det er i dag elimineret gennem dialog med et fælles sprog og forståelse af de forskellige personlighedstyper mellem de to lejre i salg og operations. Hør CEO Jarl Rigner Freiesleben fortælle om forberedelserne, rejsen, og ambitionen om at opnå et mere tydeligt fælles sprog, forståelse og reaktionsmønstre – og en fælles platform mellem Sales og Operations. Afslutningsvis vil S&OP Manager Dick Esmark give et indblik i den konkrete og meget praktisk anlagte proces, samt indsigt i de centrale værktøjer, som anvendes hos Mac Baren Tobacco.

v/ Jarl Rigner Freiesleben, CEO, & Dick Esmark, S&OP Manager, Mac Baren Tobacco Company A/S  

10.45 Kaffepause & networking

11.10 ONE PLAN i Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake afslutter her i efteråret et globalt S&OP-projekt, hvor målet er at løfte S&OP maturity level lokalt (til det der svarer til maturity level 4 i henhold til Gartnerskalaen) og få de forskellige cyklusser synkroniseret. Hvert land har en 2018 plan med angivelse af AS-IS og TO-BE targets for en række KPI’er. Projektet involverer de lokale Supply Chain Managers, Marketing- og Salgsdirektører, Category Managers, KAM’s, fabrikschefer, controllere og CFO’s, og gennem workshops fokuseres der på Product Review & Demand Review, Supply Review, Preliminary S&OP samt Executive S&OP, samt fulgt op med gap-analyser og implementeringsplaner. Ansvarlig for dette er Camilla Thuge Lund, Global head of Sales & Operations Planning at Lantmännen Unibake, som vil fortælle om de positive effekter fra dette omfattende S&OP projekt.

Lantmännen Unibake er en af Europas førende producenter og leverandører af kvalitetsbagværk til detail- og foodservice-markedet, og med hovedkontor i Danmark.

Lantmännen Unibake ejes af Lantmännen-koncernen, et landbrugskooperativ og Nordens førende aktør inden for landbrug, maskiner, bioenergi og fødevarer, og har en årlig omsætning på 1 milliard EUR og ca. 6.000 medarbejdere i mere end 20 lande.

Fra listen over varemærker Lantmännen ejer, kan nævnes Hatting, Kornkammeret og Shulstad.

v/ Camilla Thuge Lund, Global head of Sales & Operations Planning, Lantmännen Unibake A/S

12.10 Frokost

13.10 Taler annonceres snarest

14.10 Kaffepause & networking

14.30 Taler annonceres snarest

15.30 Taler annonceres snarest

16.45 Afslutning og afrunding på konferencen

Tid og sted

Onsdag d. 21. november 2018 fra kl. 09.30 - 17,00

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Amager Boulevard 70
2300 København S

Te. +45 3396 5000

Priser

DKK 3.975,- Medlem af DILF
DKK 5.475,- Ej-medlem af DILF

Deltag 3 personer og betal for 2 (gælder for medlemmer af DILF).

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Priserne er eksklusiv moms og dækker dokumentationsmateriale samt frokost og kaffe. Overnatning og evt. forplejning ud over konference-arrangementet er ikke inkluderet i prisen.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Sponsorer

Udstillere

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]