Planning 2018Hør fra forskellige virksomheder om deres arbejde og erfaringer, samt allerseneste resultater fra projekter inden for S&OP, demand planning og forecasting.

Programmet og indlæggene vil bl.a. have stor fokus på etablering af topledelsesengagement i S&OP processen, samt betydningen af kommunikationskultur og commitment på tværs af
funktionelle siloer.

Programmet og indlæggene vil tage udgangspunkt i projekter fra forskellige størrelser af virksomheder - og modenhedsniveauer, for at bedst kunne spejle diversiteten i det danske erhvervsliv.

Dagen afsluttes med en workshop. Benyt denne dag til at få indgående indblik i relevante projekter, samt som en god netværksdag. Husk at medlemmer af DILF, er velkomne at invitere deres chef med gratis til konferencen - eller deltage 3 kollegaer for 2!

Tilmeld dig her

Program

09.00 Registrering og morgenmadsbuffet

09.30 Velkomst ved dagens dirigent

09.45 Sales & Operations Planning: It’s all about people

Med en strategi med en årlig vækstrate på mere end 10 procent, sætter det pres på Mac Baren´s kapacitet. S&OP er et af midlerne de har brugt til at sikre bedre kapacitetsudnyttelse. Mac Baren har gennemført et projekt med fokus på menneskets rolle i S&OP processen, hvilket har bidraget til en ændret og forbedret kommunikationsform. Projektet, som støttes af Industriens Fond, indgår i et SDU forskningsprojekt om indførelse af S&OP i mindre og mellemstore virksomheder.

Ved projektets start for snart 2 år siden, var der en betydelig modstand mod S&OP. Det er i dag elimineret gennem dialog med et fælles sprog og forståelse af de forskellige personlighedstyper mellem de to lejre i salg og operations. Hør CEO Jarl Rigner Freiesleben fortælle om forberedelserne, rejsen, og ambitionen om at opnå et mere tydeligt fælles sprog, forståelse og reaktionsmønstre – og en fælles platform mellem Sales og Operations. Afslutningsvis vil S&OP Manager Dick Esmark give et indblik i den konkrete og meget praktisk anlagte proces, samt indsigt i de centrale værktøjer, som anvendes hos Mac Baren Tobacco.

v/ , CEO, & , S&OP Manager, Mac Baren Tobacco Company A/S  

10.45 Kaffepause & networking

11.10 S&OP – vejen til næste niveau

”William Demant startede for et år siden sin S&OP rejse for at sikre fremtidig vækst og strategi. Oplægget vil tage udgangspunkt i, hvad man kan opnå på et år med stærk ledelsessupport og stor interesse fra interne stakeholders.

Barren er sat højt i forhold til fremtidige leverancer fra S&OP, og William Demant vil præsentere hvordan der arbejdes med at løfte maturity niveauet for at nå disse mål.”

v/  S&OP Manager, William Demant Group

12.10 Frokost

13.10 ONE PLAN i Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake afslutter her i efteråret et globalt S&OP-projekt, hvor målet er at løfte S&OP maturity level lokalt (til det der svarer til maturity level 4 i henhold til Gartnerskalaen) og få de forskellige cyklusser synkroniseret. Hvert land har en 2018 plan med angivelse af AS-IS og TO-BE targets for en række KPI’er. Projektet involverer de lokale Supply Chain Managers, Marketing- og Salgsdirektører, Category Managers, KAM’s, fabrikschefer, controllere og CFO’s, og gennem workshops fokuseres der på Product Review & Demand Review, Supply Review, Preliminary S&OP samt Executive S&OP, samt fulgt op med gap-analyser og implementeringsplaner. Ansvarlig for dette er Camilla Thuge Lund, Global head of Sales & Operations Planning at Lantmännen Unibake, som vil fortælle om de positive effekter fra dette omfattende S&OP projekt.

v/ Global head of Sales & Operations Planning, Lantmännen Unibake A/S

14.10 Kaffepause og networking

14.30 S&OP i Nordzucker Group

 • Kort beskrivelse af:

-> Sukkerindustrien i Europa
-> Nordzucker
-> Mig og min rolle i Nordzucker

 • S&OP i Nordzucker
 • S&OP på taktisk/strategisk plan
 • S&OP på operationelt plan
 • Planlægningsprocessen i Nordzucker og indførelsen af ”driftspunktet”:

-> Planlægning af forretningen
-> Sammenhængen til budgetter og financial forecasts

 • Muligheden for korrigerende handlinger – afhængigt af tidsperspektivet
 • Kommunikationsprocesserne i S&OP
 • Hvad har udfordringerne ved at implementere en S&OP-proces været og hvad ville jeg have gjort anderledes i bagklogskabens klare lys.

v/ Head of Logistics, Nordzucker Group

15.15 Interactive Roundtable Workshop - Hvordan arbejder vi med forbedringer med S&OP processer?

Workshop – hvor vi sammen vil arbejde med udfordringer og forbedringer i forhold til S&OP rejsen.

Med udgangspunkt i de forskellige deltageres modenhed på S&OP rejsen vil vi i grupper og plenum arbejde med udfordringer og forbedringsmuligheder – f.eks. forbedring af team work, change management, ledelsesinvolvering i S&OP etc., som har afgørende betydning for at sikre fortsat succes på S&OP rejsen.

v/ Senior Partner, Implement Consulting Group

16.45 Afslutning og afrunding på konferencen

Tid og sted

Torsdag d. 31. januar 2019 fra kl. 09.30 - 17,00

B!NGS
Vesterbrogade 149
1620 København V

Priser

DKK 3.975,- Medlem af DILF
DKK 5.475,- Ej-medlem af DILF

Deltag 3 personer og betal for 2 (gælder for medlemmer af DILF).

Medlemmer af DILF, er velkomne at invitere deres chef med gratis til konferencen

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Priserne er eksklusiv moms og dækker dokumentationsmateriale samt frokost og kaffe. Overnatning og evt. forplejning ud over konference-arrangementet er ikke inkluderet i prisen.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Partnere

Udstillere

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]