Forside > Arrangementer > Konferencer og workshops > 2018 > Logistiktemadag

Logistik temadag

Rammen omkring denne logistik-temadag tager udgangspunkt i virksomheders fremtidige operationelle logistikudfordringer - og hvordan vi adresserer gaps i forhold til kompetence og ressourcer.

Hvordan definerer vi den nye profil inden for logistik, som understøtter de nye tendenser og den teknologiske udvikling med innovative løsninger? Og har vi en urealistisk forventning til ressourcer, både når det kommer til ledelse og teknologi?

Der vil blive inviteret repræsentanter fra både erhverv og uddannelsesinstitutioner, som har taget teten inden for dette område – og som vil synliggøre både problematikker og løsninger.

Tilmeld dig her

Program

Tid og sted

Onsdag d. 5. december 2018 fra kl. 09.00 - 13,00

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding

Te. +76341100

Priser

DKK 1.500,- for medlemmer af DILF og Kairos Commodities
DKK 2.500,- for ej-medlemmer

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Sponsorer

Udstillere

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]