Digital supply chain - Dansk Indkøbs- og Logistik Forum
Forside > Arrangementer > Konferencer og workshops > 2018 > Digital Supply Chain

Digital supply chain


Tilmeld dig her

Den 3. oktober sætter vi fokus på Digital supply chain, og giver dig mulighed for at diskutere og høre relevante og inspirerende indlæg fra både virksomheder og eksperter, som deler ud af deres viden og erfaringer.

I løbet af dagen vil vi berøre mange af de aktuelle emner, som virksomheder i Danmark i øjeblikket fokuserer på inden for digitaliseing, som f.eks. Blockchain, IoT, Artificial Intelligence m.v. og dykke ned i de udfordringer, men også muligheder, det kan give.

Få et godt indblik i, hvordan virksomheder i både Danmark og udlandet arbejder med digitalisering inden for supply chain, og få gode ideer, råd og sammenligningsgrundlag for jeres videre arbejde.

Program

Programmet opdateres løbende.

Dirigent: Henrik Knak, Partner, Syncronic

Bekræftede talere:

Blockchain i supply chain - do's and dont's

Hvordan bruger man blockchain og hvilken forretningsmæssig værdi kan det give? Hvor giver det mening, og hvor gør det ikke? Christian Lassen fra IBM vil med udgangspunkt i sine erfaringer fra arbejdet med Mærsk og Walmart give sine input til, hvordan man kan tage de første skridt, hvilke muligheder blockchain kan give virksomheders supply chain og hvad der er vigtigt at være opmærksom på. 

v/ Christian Lassen, Nordic Leader, IBM Blockchain

Tid og sted

Onsdag d. 3. oktober 2018
Kl. 9.00 - 13.00

B!NGS
Vesterbrogade 149
1620 København V

tlf. +45 3327 0000

Priser

DKK 1.500,- for medlemmer af DILF
DKK 2.500,- for ej-medlemmer

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Udstillere

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]