Forside > Arrangementer > Konferencer og workshops > 2017 > Supply Chain 2017

Supply Chain 2017

Supply Chain 2017

På konferencen Supply Chain 2017 får du som deltager en unik mulighed for at høre inspirerende præsentationer og deltage i et professionelt debatforum vedrørende udviklingen inden for Supply Chain Management.

I løbet af dagen vil vi berøre mange af de aktuelle emner, som virksomheder i Danmark i øjeblikket fokuserer på inden for Supply Chain, herunder - performance management, planning & forecasting, risk management, innovation, technologies & tools.

Få et unikt indblik i, hvordan virksomheder inden for både produktion, retail og distribution opruster for fremtidens arbejde med Supply Chain. Oplev benchmarking og opbyg netværk med fagfæller, få inspiration og opdater dig med de seneste trends og tendenser.

Tilmeld dig her

Mailbrochure

Program

09.00 Registrering og morgenmadsbuffet

09.30 Velkomst ved dagens dirigent

v/ Partner, Implement Consulting Group

09.40 Supply Chain Management i Universal Robots

”Universal Robots har siden den kommercielle lancering i 2009 oplevet vækstrater større end 50% år efter år, en udvikling der forventes at fortsætte i de kommende år i et eksplosivt voksende marked for kollaborative robotter. For at kunne sikre denne vækst, og undgå at Supply Chain er flaskehals i udviklingen af UR, skal hele supply chain på få år undergå en modningsproces der for de fleste industrivirksomheder tager adskillige tiår. Bl.a. skal følgende adresseres:

 • Hvordan sikres den nødvendige skalerbarhed i supply chain, både det interne produktionssystem og i leverandørnetværket?
 • Hvordan arbejdes der med risk management for a sikre at relevante risici identificeres i så god tid at de kan mitigeres inden de rammer?
 • Hvordan sikres en forsyningskæde der er uafhængig af nøjagtige forecast – en naturlig konsekvens af ar være i et umodent marked?

v/ Vice President Supply Chain, Universal Robots A/S

10.40 Kaffepause og networking

11.10 Klædt på til succes - supply chain transformation og professionalisering i SMV

Kentaur har gennem den seneste årrække oplevet en vækst på 15-20%, pga. en effektiv vækststrategi og et meget salgsorienteret fokus.

Væksten betød, at virksomheden voksede fra lille til mellemstor virksomhed med de tilhørende udfordringer. Bestyrelsen besluttede at det var nødvendig med en professionalisering af virksomhedens supply chain. Præsentationen giver indblik i, hvordan en vækst SMV’er gennem de sidste 1½ år har håndteret udfordringerne og transformerede deres supply chain gennem indførsel af:

 • LEAN – Hvordan der hurtigt blev skabt et momentum for forandring og Continuous Improvements
 • Quick Response Manufacturing (QRM) – Nedbringelse af leveringstiden fra 6 uger til 10 dage
 • Ledermøder – fra tunge ustruktureret møder til ugentlige struktureret møder
 • Sales & Operation Planning – bygget bro mellem salg og produktion
 • Planlægningskoncepter, forecasting og sikkerhedslagre – Introduktion og indførsel af ”køleskabslogistik”
 • Sourcing – back-sourcing fra asien
 • E-commerce og digitalisering – nye salgskanaler stiller andre krav til Supply chain

v/ Supply Chain Director, Kentaur A/S

12.10 Frokost

13.10 Fra retail til omni channel - SPORTMASTER

SPORTMASTER har i gennem de sidste 3-4 år gennemgåen en transformation fra en klassisk retailer til en omni channel virksomhed. Denne transformation har inden for supply chain betydet mærkbare ændringer, herunder:

 • Hvordan gøres varelageret (e-com lager, hovedlager, butikslagre) tilgængeligt fra kunderne?
 • Hvordan skabes en samarbejdsmodel med 3PL'er som løbende understøtterudviklingen samt eksempelvis dag-til-dag beslutninger med online kampagner, der mærkbart påvirker antallet af leveringer?
 • IT-systemernes betydning for at kunne drifte en omni channel supply chain

v/ Supply Chain Director, SPORTMASTER

14.10 Kaffepause og networking

14.40 Supply Chain Management; Rejsen fra mindre teknologi virksomhed til verdens førende

Gram Equipment er førende på verdensmarkedet indenfor fremstilling af procesudstyr til iscreme industrien. Udstyr der benyttes af yderst professionelle kunder, der stiller høje krav til kapacitet, kvalitet, oppetid - og pris. Kapacitet på en proces linje ligger i dag normalt mellem 10.000 og 50.000 is i timen. Gert Fassing vil i sit indlæg fortælle mere om deres rejse og bl.a. komme nærmere ind på, hvordan de har håndteret virksomhedens vækst og sammenlægning i supply chain regi, herunder;

 • Fusion, organisk vækst, outsourcing og kultur
 • Hvad er gået godt og mest vigtigt, hvad kan gøres bedre næste gang

v/ Global Supply Chain Manager, Gram Equipment Group

15.40 Afrunding på dagen

v/ Partner, Implement Consulting Group

Tid og sted

12. september 2017 fra 09.30 - 16.00

Comwell Conference Center Copenhagen
Center Boulevard 5
DK-2300 København S

Tel. +45 3247 3030

Priser

DKK 3.975,- Medlem af DILF
DKK 3.475,- Per ekstra deltager fra samme firma (medlem af DILF)
DKK 5.475,- Ikke medlem af DILF
DKK 4.975,- Per ekstra deltager fra samme firma (ikke medlem af DILF)

Tilmelding

Benyt tilmeldingsformularen på dilf.dk/tilmelding.

Faktura og bekræftelse fremsendes efter modtagelse af tilmelding.

Afbestillingsbetingelser

Ved afmelding senest 30 dage inden arrangementets afholdelse, kan deltagerafgiften tilbagebetales – fratrukket 10% i administrationsgebyr. Ved afmelding senest 14 dage inden arrangementets afholdelse skal 50% af deltagerafgiften betales. Ved afmelding senere end 14 dage inden arrangementets afholdes, betales hele deltagerafgiften. Såfremt du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at sende en kollega i stedet. DILF skal så vidt muligt underrettes herom. Fakturaen korrigeres i henhold til den nye deltagers medlemsstatus.

DILF forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet. DILF forbeholder sig ligeledes ret til at afvise direkte konkurrenter til talere, virksomhedsbesøg og sponsorer på arrangementet.

Partnere

Udstillere

Øvrige


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]