Jobannoncer

Jobanonncer

Ved at annoncere jeres ledige stillinger gennem DILF rammer du direkte ind i en faglig relevant målgruppe.
DILF er Danmarks største forening af indkøbere, logistikere, SCM- og produktionsfolk og således den mest direkte og effektive vej til at nå kvalificerede kandidater inden for området.

Din annonce modtages af alle medlemmer direkte i indbakken hver uge via e-nyhedsbrevet og er derved også en unik mulighed for at blive eksponeret overfor både aktivt og passivt jobsøgende.

Annoncering af din jobannonce

Vi lægger din jobannonce op på dilf.dk under ”Ledige stillinger” samme dag. Her annonceres alle de faglige jobopslag, og siden kan tilgås af både medlemmer og ej-medlemmer. Ligeledes vil din jobannonce i hele perioden også være at finde i jobvinduet, på forsiden af dilf.dk, med de nyeste job øverst. Vi medtager derudover din jobannonce i vores faglige e-nyhedsbrev, som sendes direkte på mail til alle medlemmer hver fredag.

Når du har en jobannonce online hos os, fremsendes den også automatisk til evt matchende kandidater i DILFs CV-bank. Er du interesseret i at høre mere om DILFs CV-bank, er du altid velkommen til at kontakte os.

1 jobannonce

Per ekstra annonce ved køb samtidig (max. 3)

Virksomsomhedsmedlem af DILF

3000 kr.

1.000 kr.

Individuelt medlem af DILF

3.800 kr

1.250 kr.

Ej-medlem

5.000 kr.

1.500 kr.

Tilkøb:
Jobbanner på forsiden af dilf.dk

1.000 kr. for en uge

Kan aftales

Tilkøb:
Jobbanner øverst i DILFs nyhedsbrev

500 kr. for en uge

Tilkøb:
Annonce i medlemsmagasinet

Se annoncepriser for DILForientering

Alle priser er ekskl. moms

Materiale og deadline

Send annoncen i en wordfil og logo i en jpg-fil til os på jobannoncer@dilf.dk

Deadline for indsendelse af materiale er torsdag kl. 16.00 for at nå med i den aktuelle uges nyhedsbrev fredag kl. 11. Vi uploader din annonce under Ledige stillinger, så snart den modtages.

Særlig eksponering

Ønsker du ekstra eksponering af din jobannonce, har du flere muligheder via både dilf.dk, DILFs e-nyhedsbrev og medlemsmagasinet.

På dilf.dk tilbyder vi dig mulighed for at tilkøbe et jobbanner, som vi lægger på forsiden af dilf.dk. Derved ses din jobannonce af alle der tilgår dilf.dk.

Er du interesseret i særlig eksponering over for vores medlemmer i e-nyhedsbrevet, har du ligeledes mulighed for at tilkøbe et jobbanner, som ligger øverst i nyhedsbrevet, sammen med vores egne updates til medlemmerne. Vi tillader kun 1 jobbanner i nyhedsbrevet per uge, så din eksponering vil være fuldt eksklusiv.

Du kan også tilkøbe en annonce i medlemsbladet til brug for jobannoncering. Alle muligheder har selvfølgelig direkte aktivt link til din jobannonce.

Spar penge og få et klippekort

Har I med jævne mellemrum fagrelevante stillingsopslag, som I gerne vil have ud i vores medlemsskare og netværk, er der penge at spare ved at købe et klippekort.

Med et klippekort får I rabat på hver jobannonce, og vi laver klippekort med 10 annoncer eller flere. Klippekortet kan bruges af hele virksomheden, og der er ikke tidsbegrænsning på, hvornår et klippekort skal være brugt. En oplagt og nem mulighed for jer at spare penge og tid på, hver gang I skal have annonceret et job.

Alle vores klippekortskunder får desuden lidt ekstra branding i nyhedsbrevet, idet vi medtager jeres logo med link til virksomheden ud for jobannoncen og placerer annoncerne som de øverste på listen.

Kontakt os for nærmere info og pris på jobannoncer@dilf.dk

Graduateprogrammer

Søger I gode kandidater til jeres Graduateprogrammer?
I kan også bruge vores annonceringsmuligheder til at søge kvalificerede kandidater til jeres Graduateprogrammer.

DILF tilbyder gratis medlemskab til studerende under deres uddannelse og er i tæt kontakt med de fagrelevante uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Du kan derfor gennem DILF også ramme alle vores mange nyuddannede studerende fra bl. a. DTU, CBS, SDU, Cphbusiness, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, VIA University College m.fl., når du søger kandidater til jeres Graduateprogrammer.
Slår I en annonce op for graduates, sender vi også jeres opslag i en direkte mail til alle vores studerende medlemmer.

Kontakt os på jobannoncer@dilf.dk, hvis du vil høre mere eller have jeres jobopslag eller graduateopslag op hos os.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]