Arrangementer & branding

Hvert år afholder DILF en række arrangementer for mere end 3000 fagfolk inden for SCM, indkøb og logistik.

DILFs arrangementer har, foruden den faglige læring og sparring, til formål at skabe et netværksforum for vores medlemmer, deltagere og kommercielle partnere.

Se medlemslisten her

På vores arrangementer tilbyder vi forskellige profileringsmuligheder:

 • Udstillerpakke
 • Profileringspakke
 • Seat drop

Hvorfor brande sig på et DILF arrangement?

 • Netværk: Mød og netværk med indkøbs-, logistik og SCM ansvarlige fra en lang række danske virksomheder, som har interesse i at blive inspirereret.
 • Nye leads: En unik mulighed for at skaffe nye leads i et professionelt fagligt forum.
 • Profilering på og rundt om arrangementet: En oplagt mulighed for profilering af dig og din virksomhed på den måde, der passer jer bedst.
 • Faglige input – få og giv: Få viden og inspiration med hjem til jeres videre arbejde og tag også gerne fat i DILF inden arrangementet, hvis du har input til arrangementets program.

Konferencer

Vores konferencer er heldagsarrangementer, som typisk består af virksomhedsindlæg og debat sessions.

Konferencerne er din mulighed for at opnå optimal synlighed. Du kan her profilere din virksomhed som en seriøs og professionel partner over for den helt rigtige målgruppe i afslappede og inspirerende rammer.

Vi har en række årligt tilbagevendende konferencer, men hvert år introducerer vi også nye konferencer med udgangspunkt i medlemmernes efterspørgsel og aktuelle emner.

Temadage

Vores temadage er halvdagsarrangementer som typisk består af virksomhedsindlæg, debat sessions, små workshops eller lignende. Her sætter vi fokus på et mere afgrænset område inden for indkøb, logistik eller SCM, hvorfor både emner og målgruppe ofte er mere specifikke.

Profileringsmuligheder:

Udstillerpakke

Med vores udstillerpakke profileres du optimalt i forbindelse med et arrangement. Som udstiller markedsføres du i al konferencemateriale - herunder i konferenceprogrammet, på dilfs hjemmeside, i nyhedsbrevet, gennem direct mails m.v.

Udstillerpakken inkluderer standplads i pauseområdet, indstik i konferencemappen, sponsoreret frokostbord under frokosten samt mulighed for at medbringe to gæster til konferencen. Med udstillerpakken får du den optimale mulighed for at netværke, generere nye leads, samt brande jeres virksomhed/produkt i et fagligt stærkt regi.

Profileringspakke

Profileringspakken er designet til at sikre dig synlighed på et arrangement og give jer en base at netværke ud fra. Med profileringspakken kan du opstille en roll-up og får stillet et cafebord til rådighed i pauseområdet.

Seat drop

Seat drop er en eksklusiv placering på deltagernes pladser i én af dagens pauser. Der placeres kun ét seat drop for hver pause i løbet af dagen. Seat drop kan være en brochure (max. 8 sider), USB-stick, logo-gave el.lign. – vi er åbne for jeres ideer og ønsker!
DILF skal godkende det endelige indhold af et seat drop.

Vær synlig på vores arrangementer

Vil du være synlig på vores arrangementer, så kontakt Markedschef Jeanet Mørk vedrørende pris på tlf. 2812 0652 eller via e-mail jm@dilf.dk

Vi er altid åbne over for jeres faglige input og mulige kundecases til vores arrangementer. Vi søger løbende inspiration til spændende virksomhedsindlæg fra hele vores faglige netværk, så lad os høre hvis du/I har interessante input til vores arrangementer.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]