DILF aktuelt

DILF aktuelt (e-magasin)

DILF aktuelt er medlemsmagasinet for alle DILFs medlemmer og udkommer 6 gange årligt. DILF aktuelt er Danmarks førende fagmagasin inden for SCM, indkøb og logistik. Det sendes eksklusivt til medlemmerne som e-magasin direkte i din indbakke. Alle medlemmer kan også tilgå magasinet via dilf.dk.

Profil

Med DILF aktuelt formidler vi viden til medlemmerne af både teoretisk og praktisk karakter og fremfor alt med et højt fagligt indhold. Artikler bringes på både dansk og engelsk fra både danske og udenlandske kilder, og der bringes IKKE artikler med et direkte kommercielt sigte. Gennem artikler, interviews, casehistorier, debatindlæg m.v. får medlemmer og læsere adgang til både ny faglig viden, trends, tendenser og erfaringer fra andre. Medlemsmagasinet er derved også en naturlig kilde til faglige opdateringer, inspiration og orientering om produkter, services og leverandørmarkedet. Du har her en unik mulighed for at blive profileret overfor din målgruppe i seriøse og faglige rammer.

Annoncer og advertorials

Vi tilbyder både indrykning af annoncer og advertorials i medlemsmagasinet. Med direkte links tilknyttet alle annoncer er det nemt for læseren at tilgå jeres hjemmeside og dermed blive eksponeret direkte for lige præcis det, du ønsker!

Vi leverer selvfølgelig gerne information om klikrater m.v. på din annonce eller advertorial.

Udgivelser og deadlines 2019

Nr.

Materiale deadline

Hos medlemmerne

1 (juni)

2 (august)

Primo august

Ultimo august

2 (oktober)

Primo oktober

Ultimo oktober

4 (december)

Primo november

Ultimo december

Format og priser 2019

Format

Størrelse (Bredde x Højde)

Pris

1/1 side

210 mm x 297 mm

5.000 kr.

1/2 side
(Bredt format)

210 mm x 148 mm

3.000 kr.

Ovenstående priser er ekskl. moms .

Annoncemateriale

Annoncer skal sendes til mail@dilf.dk som Press Quality PDF-fil. Alle fonte, logoer og illustrationer inkluderes i den færdige fil. Farver defineres enten som RGB eller CMYK efter visuelt ønske på skærm. Billedopløsning skal være 300 DPI, bitmap-billeder i 600 DPI. Skriftstørrelser tilpasses en størrelse der er letlæselig på skærm.

For materiale der ikke overholder kravspecifikationerne, vil efterbehandling blive faktureret særskilt efter gældende timesats.

DILF forbeholder sig ret til at afvise materiale, der ikke stemmer overens med foreningens interesser.

Faglige input

Er du interesseret i at bidrage med faglige input, artikler m.v. til DILF aktuelt? Eller har du lyst til at høre om de planlagte emner/temaer i medlemsbladet? Så kan redaktionen kontaktes på mail@dilf.dk

Redaktionelle retningslinjer for DILF aktuelt 2019

Klik her for at se de redaktionelle retningslinjer for DILF aktuelt 2019.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]