Jobannoncer

I et samarbejde med DILF Rekruttering & Outplacement har du alle muligheder åbne og kan søge præcis de informationer, du har behov for.

Vi har vores egne unikke annonceringskanaler, hvor du med en lille investering kan annoncere i DILFs elektroniske og trykte medier. De er utroligt succesfulde og bruges af hovedparten af danske virksomheder inden for vores fagområde.

Samtidig har DILF Rekruttering & Outplacement indgået landsdækkende samarbejder med både aviser og jobportaler. Med en kombination af ovennævnte er man som virksomhed dækket godt ind.

Har du ikke den nøjagtige viden om jobmarkedet og om de muligheder, der er optimale i forhold til dit behov, er du mere end velkommen til at søge rådgivning (se kontaktinformationer)

Vigtige informationer om annoncering via DILF

 • DILF er Danmarks største forening af indkøbere, logistikere, SCM- og produktionsfolk og således den mest direkte og effektive vej til at nå kvalificerede kandidater inden for området.
 • DILF er en medlemsorganisation med mere end 3000 medlemmer. 85% af top 100-virksomhederne i Danmark er medlem af DILF og modtager DILFs elektroniske nyhedsbrev hver uge og bruger samtidig ofte DILFs hjemmeside aktivt – begge medier, hvor din jobannonce vil være placeret.
 • DILF-medlemmer er personer med en professionel interesse i deres fagområde, som holder sig opdateret via e-nyhedsbrevet, medlemsbladet, kurser og konferencer. En indikator for deres faglige interesse i indkøb, logistik, SCM og produktion og således interessante kandidater herindenfor.
 • Via e-nyhedsbrevet og hjemmesiden når jobannoncen ud til en lang række personer, som ikke er direkte jobsøgende og derfor ikke tilmeldt jobportaler, men som alligevel skimmer vores jobbørs og e-nyhedsbrev for drømmejobbet inden for netop deres område.

DILFs elektroniske medier

Som Danmarks største medlemsforening inden for indkøb, logistik og produktion, giver vi dig mulighed for elektronisk at annoncere og søge efter kandidater blandt vores over 4000 medlemmer.

Med fordel kan en annoncering kombineres med en søgning i vores kandidat emnebank.

Intensiv annoncering på det ugentlige nyhedsbrev og DILFs jobbørs:

Din jobannonce eksponeres som standard fire uger i træk via det elektroniske nyhedsbrev, som udkommer hver fredag. Samtidig ligger annoncen på DILFs elektroniske jobbørs, hvor hver jobannonce i gennemsnit har 250 unikke besøg af indkøbs-, logistik-, SCM- og produktionsprofessionelle med interesse i det aktuelle jobmarked.

 

1 job-annonce

Pr. ekstra stilling (max. 3 stillinger)

Klippekort

Virksomhedsmedlemmer

3.000,-

1.000,-

kan aftales

Personlige medlemmer

3.800,-

1.250,-

kan aftales

Ikke-medlemmer

5.000,-

1.500,-

kan aftales

Jobbanner på forsiden

af www.dilf.dk

2000,- i tillæg pr. uge

kan aftales

Se kontaktinformationer for DILF Rekruttering og Outplacement i menuen til venstre.

Jobannoncer i DILForientering

DILForientering er DILFs trykte medlemsblad. Det udgives seks gange om året i ca. 3.000 eksem­pla­rer. Det udsendes personligt til vores over 3.000 medlemspersoner. Disse personer er i overvejende grad ansatte i produktions-, indkøbs- og logistikfunktioner i et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. Vi har medlemmer i ca. 75% af Danmarks 100 største virksomheder, og i ca. 55% af de 300 største virksomheder i Danmark.

En annonce i bladet er en god og prisbillig mulighed for at brande sig målrettet og aktivt i forhold til en nøje defineret målgruppe.

Annoncen kan være af mere generel karakter eller direkte møntet på bestemte stillinger.

Bladet udkommer den første mandag hver anden måned. For deadlines og tilbud ring til mediekonsulent Karen Tjustrup på 3326 9778.

Format

H x B

Pris

1/1 side s/h

297 mm x 210 mm + 5mm til beskæring

12.900,-

½ side s/h, lav format

148 mm x 210 mm + 5mm til beskæring

8.300,-

½ side s/h, høj format

297 mm x 105 mm + 5mm til beskæring

8.300,-

Dobbelt side/opslag

297 mm x 420 mm + 5mm til beskæring

19.800,-

Særplacering side 3

297 mm x 210 mm + 5mm til beskæring

14.900,-

Særplacering side 5

297 mm x 210 mm + 5mm til beskæring

14.500,-

Bagside

250 mm x 210 mm

16.700,-

Pakkerabat :

Der ydes 10% rabat ved samtidig annoncering af tekst- eller jobannoncen på DILFs nyhedsbrev. Klik her for særskilt medieinformation om annoncering på nyhedsbrevet.

Alle priser er ekskl. moms

Tekniske oplysninger:

Format

297 mm x 210 mm

Antal sider/farver

64 sider i 4+4

Papir

90 g Artic Silk

Annoncemateriale

Leveres digitalt som trykklar pdf (foretrukket), eller i formaterne eps eller tif til pc. Print vedlægges

Se kontaktinformationer for DILF Rekruttering og Outplacement i menuen til venstre.


                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]
                      
                        [Banner]